forum.dr-kwasniewski.pl

DziaÅ‚y Forum => Wolne tematy => W±tek zaczêty przez: kriss 2009-05-13, 13:19:26



Tytu³: Problem z niedowagÄ…
Wiadomo¶æ wys³ana przez: kriss 2009-05-13, 13:19:26
Prosze o radÄ™,
Co jeś aby przytyć.
Nadal chudę pomimo tego że czuję się już o wiele lepiej.
Wystarczy odrobinÄ™ wysilku ,stresu ,itd a juz lece z wagi :(
Odżywiam się korytkowo ,bez obliczania proporcji z zachowaniem minimum wegli,reszty nie liczę.
Żołądek mam malutki i bardzo małe ilosci pokarmu pożeram ,ale kaloryczne .Piję codziennie sporo smietanki ,poniewarz ja uwielbiam no i nie umiem sie jjej oprzec,A czym więcej tłuszczu spożywam tym więcej chudne nO masakra 8)
Co w takim wypadku robić,Prosze o radę.Pozdrawiam


Tytu³: Odp: Problem z niedowagÄ…
Wiadomo¶æ wys³ana przez: adampio 2009-05-13, 17:00:05
Podaj Twoj jadlospis z ostatnich paru dni.


Tytu³: Odp: Problem z niedowagÄ…
Wiadomo¶æ wys³ana przez: kriss 2009-05-13, 19:29:00
sniadanie jem zawsze 3 zółtka,przewżnie gotowane bo po jajecznica mnie wysadza,choć czasem smarze na słonince i toleruje.
kawa ze smietanka 30%,jakaÅ› tÅ‚usciejsza wedlina np.kminkowa,oczywiscie zapijam to  na koniec 100 ml.smietankÄ….


obiad:miesko tłusciutkie np żeberka smażone z cwikłą z chrzanemi na koniec znowu smietanka

Kolacja:kawa ze smietanka, jako dodatek placki z jabłkami i na koniec znowu smietanka,którą się rozozkoszuje :P własnie teraz wypiłam aż 200ml.

Myslę że to wystarczy aby uważać się za będącą na ZO :shock:

więcej nie daje juz nic w siebie zmiescić bo jestem ciągle syta
MasÅ‚a nie uzywam ,bo  nie tolerujÄ™, widocznie te konserwanty mi nie sÅ‚użą,po zjedzeniu zaraz dostaje katar.


Tytu³: Odp: Problem z niedowagÄ…
Wiadomo¶æ wys³ana przez: renia 2009-05-13, 19:51:27
No i "adampio" ma problem :roll:


Tytu³: Odp: Problem z niedowagÄ…
Wiadomo¶æ wys³ana przez: adampio 2009-05-13, 21:55:16
Cytuj z: kriss 2009-05-13, 19:29:00
sniadanie jem zawsze 3 zółtka,przewżnie gotowane bo po jajecznica mnie wysadza,choć czasem smarze na słonince i toleruje.
kawa ze smietanka 30%,jakaś tłusciejsza wedlina np.kminkowa,oczywiscie zapijam to  na koniec 100 ml.smietanką.


obiad:miesko tłusciutkie np żeberka smażone z cwikłą z chrzanemi na koniec znowu smietanka

Kolacja:kawa ze smietanka, jako dodatek placki z jabłkami i na koniec znowu smietanka,którą się rozozkoszuje :P własnie teraz wypiłam aż 200ml.

Myslę że to wystarczy aby uważać się za będącą na ZO :shock:

więcej nie daje juz nic w siebie zmiescić bo jestem ciągle syta
Masła nie uzywam ,bo  nie toleruję, widocznie te konserwanty mi nie służą,po zjedzeniu zaraz dostaje katar.


a gdzie sa weglowodany .......bo ich tu nie widze :shock:

Nie moja sprawa oceniac czy jestes na ZO czy tez nie. Jezeli tak jest to prosze o podanie dzienego BTW.

Ja tez kocham smietane.

Proponuje Ci taka mala zmiane w Twoim menu:

Sniadanie 50 gr masla, jajko, 4 zoltka i lyzka dzemu, albo cukru pudru ( 5-10 gr ) na to smitana 30 gr

Obiad: 150 gr karkowki albo innego tlustego miesa a jezeli chude to z dodatkiem min 30 gr masla, 100 gr ziemniaka z maslem i 200 gr twojej cwikly lub innych gotowanych warzyw.

Pogadajmy za trzy dni !


Tytu³: Odp: Problem z niedowagÄ…
Wiadomo¶æ wys³ana przez: kriss 2009-05-14, 12:11:06
ćwikła z chrzanę w tak małej porcji jedzenia (dziennej) jest w zupełnosci wystarczającą porcją,w inny dzień zjadam mieso z kapusta lub inne warzywa.

Dziś na sniadanie zjadłam sernik optymalny z kawą i śmietanka
Obiad: warzywa na patelnie na oleju z oliwek i ogonki swinskie, są tłusciutkie i zawierają sporo kolagenu
Kolacja:placki optymalne z pasztetem,zapite smietankÄ… :)


Tytu³: Odp: Problem z niedowagÄ…
Wiadomo¶æ wys³ana przez: kriss 2009-05-14, 12:12:12
aha
dodam że nie chce mi sie tego liczyć ,jem tak na oko :lol:


Tytu³: Odp: Problem z niedowagÄ…
Wiadomo¶æ wys³ana przez: renia 2009-05-14, 13:16:54
Najlepszy jest świński ryj, ma kolagenu po dziurki w nosie.  :wink:


Tytu³: Odp: Problem z niedowagÄ…
Wiadomo¶æ wys³ana przez: kriss 2009-05-14, 13:20:58
:D  :D  :D
no super to ujęłaś...ale się usmiałam


forum.dr-kwasniewski.pl | Dzia³aj±ce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrze¿one.