adampio
Gość
|
Tym razem pytanie na sniadanie.... Czy moze ktos przypomniec jak sie robilo sniadanie ze smkiatanki i zoltek? Pamietam, ze do szklanki smietanki dodawalo sie 4-5 zoltek i podgrzewalo na malym ogniu do momentu zgestnienia, posupywalo czyms....ale czym ... Czy to tak? Podpowiedzcie prosze.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
Cukier albo sĂłl do smaku jak do surĂłwki z marchewki, jabĹuszka i chrzanu, bo inaczej jest mdĹe czyli bez smaku...Â
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Okey dokey. Dzieki. Dodam ewentualnie jagody bo sa dostepne po niskej cenie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
Tu preferujÄ
niektĂłrzy bardziej trufle do tego...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Trufle?! Trufle - trufle czy trufle cukierki trufle? Jaja sobie ze mnie robisz Panie Admin, czy co?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jaja sobie ze mnie robisz Panie Admin, czy co? A skÄ
d! Znam takich, co sĹoninÄ a'la lardo albo nawet fromage a'la oscypek do tego ciepnÄ
! I zajadajÄ
ze smakiem! Â Sam widziaĹem!Â
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
Mozna rowniez szpinak i cebule wrzucic, przynajmniej zdrowo bedzie.
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
I fasolkÄ, ale tylko raz w tygodniu zrotowaÄ.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Yeeah. Czas na budyĹ, najlepiej wedĹug przepisu mojego Przyjaciela.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Yeeah. Czas na budyĹ, najlepiej wedĹug przepisu mojego Przyjaciela. Jaki to Radzio przepis? Nie badz zyla!!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
I fasolkÄ, ale tylko raz w tygodniu zrotowaÄ. Musze sie ponownie przyzwyczaic do Twojego czarnego humoru. W Danii bys nie zginal - Duny sa mistrzami czarnego humoru.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
No i prosze jaki fajny przepis wyszedl. Wariacji budyniu uuu,uuu pewnie z 10 i z truflami, i z oscypkiem nizinnym, ze szpinakiek a i z cebula. Raz na jakis czas rotacja z fasola ........i odciski gotowe. Na was zawsze mozna liczyc. Wystarczy jedno krotkie pytanie "jak?" a odpowiedzi sypia sie jak z rekawa. Tak trzymajcie, aczkolwiek zostalo powiedziane " jak pytaja o pomoc to pomagajcie!!!" Gierek tez pytal .....i co ?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
W domu czy w pracy robisz takie Ĺniadaniowe "wariacje na temat"?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
No i prosze jaki fajny przepis wyszedl. Wariacji budyniu uuu,uuu pewnie z 10 i z truflami, i z oscypkiem nizinnym, ze szpinakiek a i z cebula. Raz na jakis czas rotacja z fasola ........i odciski gotowe. Na was zawsze mozna liczyc. Wystarczy jedno krotkie pytanie "jak?" a odpowiedzi sypia sie jak z rekawa. Tak trzymajcie, aczkolwiek zostalo powiedziane " jak pytaja o pomoc to pomagajcie!!!" Gierek tez pytal .....i co ? A bo Ci siÄ zachciaĹo pytaÄ! GdzieĹ na Forum jest przepis. Wyszukiwarka siÄ kĹania.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
W domu czy w pracy robisz takie Ĺniadaniowe "wariacje na temat"? Zaczalem pisac w domu jedzac omleta a konczylem w pracy. Teraz musze cala wyszukiwarke przewertowac albo po prostu "spuszcze sie" na swoja niekonwencjonalnosc!!!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
CiÄĹźko za TobÄ
nadÄ
ĹźyÄ...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Yeeah. Czas na budyĹ, najlepiej wedĹug przepisu mojego Przyjaciela. Jaki to Radzio przepis? Nie badz zyla!! "Zyla", akurat. "Zyla", to znaczy tyle co zĹotĂłwka, taka- zdaje siÄ- gĂłwniana jednostka monetarna. WrĂłciĹeĹ z urlopu i ... nagle CiÄ zapaĹ naszedĹ, a pobujaj siÄ troszkÄ tu z nami, zanim coĹ w rekordach dopiszesz. jajjaj
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|