forum.dr-kwasniewski.pl

DziaĹ‚y Forum => Ĺ»ywienie Optymalne => W±tek zaczęty przez: adamel 2011-07-04, 11:30:38



Tytuł: Gorzka czekolada
Wiadomo¶ć wysłana przez: adamel 2011-07-04, 11:30:38
Dla miłośników dobra informacja; f-ma "Wawel" zmieniła swoją 90% kakao - było BTW - 8,9 - 41,1 - 32, a jest; 11,7 - 43,9 - 17. W smaku jest faktycznie bardziej gorzka, ale i tak o niebo lepsza od szwajcarskich.


Tytuł: Odp: Gorzka czekolada
Wiadomo¶ć wysłana przez: Teresa Stachurska 2011-07-04, 20:01:16
RobiĹ‚am juĹĽ z "nowÄ…" bitÄ… Ĺ›mietanÄ™, nadal bez cukru, nie kolidowaĹ‚a :) 


Tytuł: Odp: Gorzka czekolada
Wiadomo¶ć wysłana przez: Diogenes z Synopy 2016-12-01, 17:54:09
http://www.rp.pl/Przemysl-spozywczy/161209912-Nestle-mniej-cukru-w-czekoladzie.html#ap-1

Ciekawe czy w makaronie tez obniżą zawartość?  :roll:  ;-)


Tytuł: Odp: Gorzka czekolada
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2016-12-01, 19:37:14
Czym więcej kombinacji, tym gorzej... :?


forum.dr-kwasniewski.pl | Działaj±ce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.