forum.dr-kwasniewski.pl

DziaĹ‚y Forum => Kuchnia Optymalna. => W±tek zaczęty przez: renia 2015-01-17, 16:17:20



Tytuł: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2015-01-17, 16:17:20
Jeszcze nie obliczone i nie zjedzone... 8) :wink:

http://optymalni.hol.es/kuchnia-optymalna.html


Tytuł: Odp: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2015-01-17, 17:09:39
Możesz się zdecydować, czy mięso ma być gotowane, czy świeże?  :roll: :wink:
Pierwsze sĹ‚yszÄ™, aby mielone przyprawione gotować!  :shock:


Tytuł: Odp: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2015-01-17, 17:13:24
Jak gotowane? ĹšwieĹĽe, a potem pieczone.


Tytuł: Odp: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2015-01-17, 17:15:49
CytujÄ™:
" Najlepiej to mięso to gotować dzień przed pieczeniem i pozostawić w lodówce, aby lepiej się połączyły składniki i przyprawy. "

:?


Tytuł: Odp: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2015-01-17, 17:18:28
Zjadłam "przy"...powinno być "przygotować". :P


Tytuł: Odp: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2015-01-17, 17:20:11
JuĹĽ gra i buczy... 8)


Tytuł: Odp: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2015-01-17, 17:22:13
A to dobrze, bo już myślałem, że po gotowaniu, to sitko do przecedzenia będzie potrzebne!  :shock:  :wink:

Przyprzy...  :lol: :lol: :lol:*


Tytuł: Odp: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2015-01-17, 17:27:38
Dobrze, że zdobiłam błąd, gdyż w przeciwnym razie nie miałbyś się do czego przyczepić... :roll: :mrgreen:
Ale radzisz sobie świetnie... 8)


Tytuł: Odp: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2015-01-17, 17:29:46
No wiesz, setki przepisĂłw optymalnych wymyĹ›liĹ‚em, wiÄ™c wprawÄ™ mam.  8)


Tytuł: Odp: PieczeĹ„ z miÄ™sa wieprzowego ze Ĺ›mietankÄ…
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2015-01-19, 17:27:54
Pieczeń ta jeszcze lepiej nam smakuje na zimno, niż na ciepło. Nie jest sucha jak zwykłe mielone. :D


forum.dr-kwasniewski.pl | Działaj±ce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.