Tytu: MASŁO SERDELOWE. Wiadomo wysana przez: MORGANO 2006-11-23, 09:01:36 MASŁO SERDELOWE.
Składniki. 200 g masła, 50g koreczków filetów Anchois Sposób przygotowania. Masło utrzeć na tzw. puch, dodać stopniowo dobrze roztarte sardele i dokładnie wymieszać. Uformować i zamrozić. Podawać do ciemnego mięsa z rusztu. Ogółem 250g B-T-W 11.3 – 172,7 – 1,4 /1600 kalorii/ 100 gram produktu B-T-W 4,5 – 69,1 – 0,6 /640 kalorii/ 50 gram porcja 1 osobowa B-T-W 2,3 – 34,5 – 0,3 / 320 kalorii/ Stosunek B-T-W 1 : 15,3 : 0,1
forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone. |