Tytuł: soczysty schab Wiadomo¶ć wysłana przez: friga 2014-05-25, 23:33:54 1/2 szkl soli
2 lyzki majeranku 2 lyzeczki pieprzu 4-6 zabkow czosnku 2 l wody 1,2-1,5 kg schabu gotujemy, po zagotowaniu jeszcze utrzymujemy na ogniu 10-12 min do gotowania odkladamy na 12h jeszcze raz to samo -gotujemy po zagotowaniu jeszcze 10-12 min gotujemy i gotowy do jedzenia soczysty schab albo do obiadu pokrojony w grubsze plastry albo na placki optymalne zamiast wedliny Tytuł: Odp: soczysty schab Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2014-05-26, 08:07:20 Nie chcÄ™ krytykować, ale takich "jaĹ‚owych" rzeczy to raczej siÄ™ nie jada na Ĺ»ywieniu Optymalnym, bo mogÄ… zaszkodzić i jaka rotacja bÄ™dzie konieczna! :shock: :?
Tytuł: Odp: soczysty schab Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2014-05-26, 08:09:51 Jak siÄ™ nie je? :shock: Jak siÄ™ dorzuci witamin z warzyw to gra muzyka.. 8) :wink:
Tytuł: Odp: soczysty schab Wiadomo¶ć wysłana przez: friga 2014-05-26, 23:11:08 Wiem, wiem ĹĽe lepsza tĹ‚usta karkĂłweczka ale jak ktoĹ› miaĹ‚by ochotÄ™ na coĹ› innego :)
Jak się zrobi do tego podduszana cebulkę na smalcu to naprawdę pyszne a jeszcze młode ziemniaczki z koperkiem:)
forum.dr-kwasniewski.pl | Działaj±ce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone. |