forum.dr-kwasniewski.pl

DziaĹ‚y Forum => Kuchnia Optymalna. => W±tek zaczęty przez: Teresa Stachurska 2016-10-25, 16:33:46



Tytuł: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: Teresa Stachurska 2016-10-25, 16:33:46
http://www.stachurska.eu/?p=19941


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2016-10-25, 16:40:01
Rewelacja.  :D Chyba zrobię... :roll: Już czuję jej smak... :D 8) A majeranku nie trzeba?


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 16:43:40
:lol:
Kiedy zaczynasz... ;)


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 16:45:14
Cytuj z: Teresa Stachurska 2016-10-25, 16:33:46
http://www.stachurska.eu/?p=19941


Fajne!  :D


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2016-10-25, 16:49:25
Cytuj z: admin 2016-10-25, 16:43:40
:lol:
Kiedy zaczynasz... ;)


Jak będę miała czas 8) i pomoc. Jutro majstry będą w domu "rządzić" to się nie da... Może w czwartek... :roll:


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 16:53:57
WÄ…troba z miÄ™sem zawsze siÄ™ dobrze smakowo rozkĹ‚ada, byle soli i pieprzu stosownie sypnąć.  :D


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 16:58:49
Ponieważ jest parzone, to można swobodnie z pięć, sześć jajek dorzucić, jakby co. Będzie "mocniejsze" w minerały i witaminy, poprawi też konsystencję, choć zmniejszy smarowność...


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2016-10-25, 17:02:09
Cytuj z: admin 2016-10-25, 16:53:57
Wątroba z mięsem zawsze się dobrze smakowo rozkłada, byle soli i pieprzu stosownie sypnąć.  :D


Podobnie czasami robiliśmy kotlety mielone z wątróbką... :D
Ale nie wszyscy u nas za nimi przepadali... :?


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: Teresa Stachurska 2016-10-25, 17:15:20
Cytuj z: admin 2016-10-25, 16:58:49
Ponieważ jest parzone, to można swobodnie z pięć, sześć jajek dorzucić, jakby co. Będzie "mocniejsze" w minerały i witaminy, poprawi też konsystencję, choć zmniejszy smarowność...



A same żółtka?


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: Blackend 2016-10-25, 17:32:09
PasztetowÄ… lubiÄ™ sobie na gĹ‚oda wszamać, najlepiej posmarowanÄ… chrzanem.  :D


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 17:45:03
Cytuj z: Teresa Stachurska 2016-10-25, 17:15:20
Cytuj z: admin 2016-10-25, 16:58:49
Ponieważ jest parzone, to można swobodnie z pięć, sześć jajek dorzucić, jakby co. Będzie "mocniejsze" w minerały i witaminy, poprawi też konsystencję, choć zmniejszy smarowność...



A same żółtka?


Można poeksperymentować. Na pewno się nie zmarnuje.


Tytuł: Odp: Pasztetowa
Wiadomo¶ć wysłana przez: Teresa Stachurska 2016-10-25, 17:47:44
DziÄ™kujÄ™ :) 


forum.dr-kwasniewski.pl | Działaj±ce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.