Tytuł: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: Teresa Stachurska 2016-10-25, 16:33:46 http://www.stachurska.eu/?p=19941
Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2016-10-25, 16:40:01 Rewelacja. :D Chyba zrobiÄ™... :roll: JuĹĽ czujÄ™ jej smak... :D 8) A majeranku nie trzeba?
Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 16:43:40 :lol:
Kiedy zaczynasz... ;) Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 16:45:14 Cytuj z: Teresa Stachurska 2016-10-25, 16:33:46 http://www.stachurska.eu/?p=19941 Fajne! :D Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2016-10-25, 16:49:25 Cytuj z: admin 2016-10-25, 16:43:40 :lol: Kiedy zaczynasz... ;) Jak bÄ™dÄ™ miaĹ‚a czas 8) i pomoc. Jutro majstry bÄ™dÄ… w domu "rzÄ…dzić" to siÄ™ nie da... MoĹĽe w czwartek... :roll: Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 16:53:57 WÄ…troba z miÄ™sem zawsze siÄ™ dobrze smakowo rozkĹ‚ada, byle soli i pieprzu stosownie sypnąć. :D
Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 16:58:49 PoniewaĹĽ jest parzone, to moĹĽna swobodnie z pięć, sześć jajek dorzucić, jakby co. BÄ™dzie "mocniejsze" w mineraĹ‚y i witaminy, poprawi teĹĽ konsystencjÄ™, choć zmniejszy smarowność...
Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: renia 2016-10-25, 17:02:09 Cytuj z: admin 2016-10-25, 16:53:57 WÄ…troba z miÄ™sem zawsze siÄ™ dobrze smakowo rozkĹ‚ada, byle soli i pieprzu stosownie sypnąć. :D Podobnie czasami robiliĹ›my kotlety mielone z wÄ…trĂłbkÄ…... :D Ale nie wszyscy u nas za nimi przepadali... :? Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: Teresa Stachurska 2016-10-25, 17:15:20 Cytuj z: admin 2016-10-25, 16:58:49 PoniewaĹĽ jest parzone, to moĹĽna swobodnie z pięć, sześć jajek dorzucić, jakby co. BÄ™dzie "mocniejsze" w mineraĹ‚y i witaminy, poprawi teĹĽ konsystencjÄ™, choć zmniejszy smarowność... A same żółtka? Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: Blackend 2016-10-25, 17:32:09 PasztetowÄ… lubiÄ™ sobie na gĹ‚oda wszamać, najlepiej posmarowanÄ… chrzanem. :D
Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: administ 2016-10-25, 17:45:03 Cytuj z: Teresa Stachurska 2016-10-25, 17:15:20 Cytuj z: admin 2016-10-25, 16:58:49 PoniewaĹĽ jest parzone, to moĹĽna swobodnie z pięć, sześć jajek dorzucić, jakby co. BÄ™dzie "mocniejsze" w mineraĹ‚y i witaminy, poprawi teĹĽ konsystencjÄ™, choć zmniejszy smarowność... A same żółtka? MoĹĽna poeksperymentować. Na pewno siÄ™ nie zmarnuje. Tytuł: Odp: Pasztetowa Wiadomo¶ć wysłana przez: Teresa Stachurska 2016-10-25, 17:47:44 DziÄ™kujÄ™ :)
forum.dr-kwasniewski.pl | Działaj±ce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone. |