Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: "To było by chyba dla mnie" (Przeczytany 6969 razy)
|
grzegorz
Go
|
serdecznie witam!!!
całkowicie przypadek sprawił,ze znalazłem sie tutaj.Z niedowierzaniem wczytuję sie w swiadectwa osób,które opisuja niesamowite rzeczy na temat diety dr.J.Kwasniewskiego.Miałbym u siebie wiele do skorygowania od nadwagi rozpoczynając a na złym samopoczuciu konczac.Czytam i nie daje wiary,ze tyle zalezy od własciwego odzywiania sie.Nie wiem jaką nalezy miec motywację aby z dnia na dzień pozegnać ulubione dania,potrawy.Jak zmienić prawie 57 letnie nawyki ,płakac sie chce jak pomyśle ,ze nie będę mógł zjeść chleba, jabłka itd,itp.Łza sie kręci.Prosze,kto i czym zmotywuje mnie do podjęcia tego wysiłku i decyzji o całkowitej przemianie mego zycia,bo tak z mojego punktu widzenia to wyglada .
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
witaj -no nie przesadzaj -ale za to jakie fajniste żarło przed Tobą . salcesony ,kaszanki ,pasztety - ukochane boczusie . Przedewszystkim raniutko jajeczniczka -czy to nie jest wspaniałe . a jaka zona będzie zadowolona Bez strachu i wyrzutów sumienia . Chleba ci szkoda - :shock:za duzo w nim maki i mozna łupiezu dostać . pomyśl sobie jesz jak lord a zdrowie samo wraca -. zycze powodzenia -poczytaj co dobrego Morgano ugotował od razu slinotoku dostaniesz. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
sNie wiem jaką nalezy miec motywację aby z dnia na dzień pozegnać ulubione dania,potrawy.Jak zmienić prawie 57 letnie nawyki ,płakac sie chce jak pomyśle ,ze nie będę mógł zjeść chleba, jabłka itd,itp.Łza sie kręci.Prosze,kto i czym zmotywuje mnie do podjęcia tego wysiłku i decyzji o całkowitej przemianie mego zycia,bo tak z mojego punktu widzenia to wyglada .
no nie rozpłacz się tylko możesz jeść nadal wszystko tylko w ograniczonym zakresie nie jestem młodszy a problemu nie miałem z odstawieniem
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Musisz pomóc sobie rozumem. Co wolisz? pajdę świeżego chleba czy lepsze zdrowie? Wybór należy do Ciebie. Najważniejsze, że wiesz iż masz wybór.
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Witam
Na początku wydaje się, że nic nie wolno jeść/chleb, makaron słodycze/. Po jakimś czasie nie będzie się odczuwało chęci zjedzenia np. chleba. Nawet myjąc zęby woda będzie się wydawała słodka.Zresztą kawałek chleba nikomu nie zaszkodzi o ile wie się ile ta kromka ma węglowodanów. Przede wszystkim musisz przeczytać chociaz jedną książkę dr JK.
A jak będziesz miał jakieś pytania to tu na forum znajdziesz odpowiedz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|