renia
|
To po co go w ogóle jeść?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mak się zupełnie nie przyswaja, wystarczy się obejrzeć na drugi dzień w wygódce.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
przepłukać w durszlaku i jeszcze raz makowiec będzie. Ekonomicznie.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Mak się zupełnie nie przyswaja, wystarczy się obejrzeć na drugi dzień w wygódce. Jak się nie przyswaja to masz problem z trawieniem.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Mak się zupełnie nie przyswaja, wystarczy się obejrzeć na drugi dzień w wygódce. ostatnio zjadłem roladę szpinakową, i też się nie przyswaja chyba mam problem z trawieniem ....albo się od zielonego dziadostwa odzwyczaiłem?
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Z drugiej stony to trawienie możesz mieć aż za dobre.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
u mnie kukurydza wychodzi modelowo . Kiedyś łykałem ostropest plamisty, też można powtórnie używać nasiona
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Z drugiej stony to trawienie możesz mieć aż za dobre.
taką mam nadzieję, że się geny dopasowały do pożywienia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mak się zupełnie nie przyswaja, wystarczy się obejrzeć na drugi dzień w wygódce. Jak się nie przyswaja to masz problem z trawieniem. Bzdura. Takie jest zadanie nasion, by się rozsiewać z dala od rośliny macierzystej, w dodatku w pakiecie bogatym w nawóz. Rośliny nawet produkują specjalne struktury dobrane kolorem, zapachem, kształtem i smakiem, a nawet stopniem odżywczości dla danego gatunku zwierzęcia, nazywają się owoce, a proces roznoszenia nazywa się zoochoria.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak jest w rzeczy samej! Dziw jakby komu się pestka wiśni strawiła... Z makiem jest podobnie, jeśli nasionko nie jest skiełkowane, zmielone, sparzone lub trzonowcem roztarte.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tez o tym kiedys czytalem, o metodach jakich uzywaja rosliny zeby sie rozsiewac, i wlasnie bylo o takich co to sa smaczne ale maja twarde pestki zeby z odchodami sie przemieszczac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Bobby
Go
|
Najlepiej zrób se pewien test. Najedz się do syta i na koniec zjedz z 3 kopiaste łyżki stołowe maku. Jak zaczniesz srać makiem to znaczy że masz szybki przelot lub za słabe trawienie. Jak zaczniesz na kilka dni srać makiem to znaczy że przelot jest spoko tylko trawienie siada.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najlepiej zrób se pewien test. Najedz się do syta i na koniec zjedz z 3 kopiaste łyżki stołowe maku. Jak zaczniesz srać makiem to znaczy że masz szybki przelot lub za słabe trawienie. Jak zaczniesz na kilka dni srać makiem to znaczy że przelot jest spoko tylko trawienie siada.
A wiesz co to makutra?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Matko boska, to jak test buraczkowy Czyli udowadnia, ze nic nie udowadnia! Natychmiast sobie zaaplikuje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Bobby
Go
|
Zaaplikuj jeszcze cayenne, aktywuje alternatywne kanały transportujące jony do mózgu z pominięciem krwi.
Mkultury to tutaj wiele osób nie zna.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Matko boska, to jak test buraczkowy Czyli udowadnia, ze nic nie udowadnia! Natychmiast sobie zaaplikuje Jest to test tylko w celach diagnostycznych.
|
|
|
|
|
|
|
|