Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: VIII Spływ Kajakowy Optymalnych 2009 (Przeczytany 20691 razy)
|
renia
|
Okolice tam są piękne, nieskażone "cywilizacją". Chyba, że się coś zmieniło...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeśli okolice piękne, to trzeba jechać i dać się ponieś naturze. Chyba że wystarcza spacerek
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O mnie się nie martw, o mnie zapomnij, ja sobie radę dam...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jezioro w Garczynie piękne jak dawniej. Imprezujemy (my - kajakarze) tu w ostatni weekend sierpnia. Przybywaj, kto może. Jaki jest program imprezy, bo jak gadanie o BTW itp, to mi szkoda czasu. A sikorki takie co to już o żarciu gadać nie muszą(wyleczone) będą???
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
W programie pływanie. Pływanie w dużej grupie ludzi pozytywnie zakręconych, a przodem płyną ci co się ścigają. Jest miejsce dla wszystkich. Następna (bo już jest po tegorocznej) okazja w ostatni weekend sierpnia 2018.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Najbliższe fajne pływanie w doborowym towarzystwie 16 września Pieczyska koło Koronowa 23 września Malbork Pewnie znowu będzie tylko jeden optymalny kajakarz. (moja skromna osoba )
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A może był taki, tylko mu sie na takie tematy gadać nie chciało
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A może był taki, tylko mu sie na takie tematy gadać nie chciało Wszyscy na przerwach i po płynięciu wciągali tylko węgle, czasem z niewielką ilością białka. A może tak trzeba podczas dużego i długotrwałego wysiłku - - maraton 12-to godzinny, kto pokona najdłuższy dystans.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|