Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: WIELKI UPAŁ, CZYLI JAK DZIĘKI NOWEJ STACJI TV SPEŁNIŁO SIĘ WIELKIE MARZENIE MORG (Przeczytany 13004 razy)
|
adampio
Go
|
elmo, koniecznie musisz kupic swojej corce tego kotka !!!!! ja ta bardzo bym chcial zobaczyc program pod tytulem "Optymalny Big Brother Polska 2007"
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Pierwsze życzenia "puszystych" pokazały, iż bardzo poważnie traktują nowe wyzwanie. W menu dominowały warzywa, owoce i inne niskokaloryczne potrawy. MORGANO i tu sie obawiam,ze ludzkosc nauczy sie zamiast prawidlowego odzywiania,takiego z jajkami ,slonina i podrobami,tego bezwartosciowego,5x owoce i warzywa, juz od dluzszego czasu niemieccy dietetycy naklaniaja otylych do jedzenia niskokalorycznych potraw,duzo bialka,warzyw,sokow i owocow,w sklepach pojawily sie nowe przetworzone produkty beztluszczowe, Morgano,wzmianka,o Big Diet przypomniala o wielkim problemie jakim jest nieprawidlowe odzywianie,a teraz dzieki emisji tego programu tysiace ludzi nauczy sie jeszcze gorszego odzywiania, Twoj sen Morgano pozostanie jednak snem,ach jaka szkoda
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Kodar. Widziałem i śledziłem program Brig Diet w RTL 2 Rzeczywiście przeważały warzywa. Co spożywać a czego nie mieli wielki dylemat. Nawet piwo stało w lodówce. Języki im wisiały a każdy bał się po nie sięgnąć bo można przytyć. W końcu znalazł się odważny pozwolił sobie na małą szklaneczkę piwa, zaraz było wielu następców. Może sen się spełni. A zgrupowane osoby nie będą mogły nic ukryć nic podjadać po kryjomu. I dopiero wówczas by się okazało kto ma rację. Co z tego że wiele osób wyjeżdża na optymalne wczasy. Jedzą pokarm w odpowiednich proporcjach. Na spacerze by nikt nie zauważył autobusem podjeżdżają nieco dalej by tam się dowoli rozkoszować Coca colą i innymi frykasami w końcu są na wczasach. Czas mija a efekt końcowy jest mierny.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
elmo, koniecznie musisz kupic swojej corce tego kotka !!!!! ja ta bardzo bym chcial zobaczyc program pod tytulem "Optymalny Big Brother Polska 2007"
Też chciałabym kota w domu I też chciałabym zobaczyć taki program ,ale pod jednym warunkiem ; nie będzie sztucznie nakręcanych sprzeczek ,kłótni i sztucznych problemów
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
. Widziałem i śledziłem program Brig Diet w RTL 2
Czas mija a efekt końcowy jest mierny.
zwróć się do telewizji TRWAM moze oni coś załapią na inną nie masz co liczyć
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Morgano, jak wygram w TOTO LOTKA to kupię stację telewizyjną i Ty jako prowadzący będziesz miał w tym udział
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Fewa. A ja już byłem o krok. 2 razy wysłałem moje wizyjne numery A 18.07. nie wysłałem a miałbym 5 , 3x4 oraz 2x3 w sumie około 4500,-zł Natomiast 21.07. padły numery na które grałem stale ale 2 lata wstecz Gdybym kontynuował to granie nieprzerwanie to dziś miałbym 6, 2x5, 4x4. Wniosek jest rzeczywiście polski. "Mądry Polak po szkodzie". Jeden z tego wynika wniosek że należy grać nieprzerwanie na wybrane numery i po prostu ich nie zmieniać.
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Mój mąż właśnie tak jak Ty wysyła te same numeru, już kilka lat. I jeszcze tych numerów nie było. Więc prawdopodobieństwo jest bliskie. Ja to tylko gdy jest kumulacja i na chybił-trafił. Z statystyki często wynika, że trafne są właśnie na chybił-trafił. A tak naprawdę to zalezy od szczęścia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|