Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Kryzys na "diecie" (Przeczytany 33828 razy)
|
renia
|
"Gryzzli", myślę, że masz dzisiaj "zły dzień", chodzisz po forum i kąsasz kogo się da (może jakieś problemy małżeńskie)
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Przecież dr Kwaśniewski pisał żeby spożywać jak najmniej węglowodanów, nie trzeba ich liczyć, tylko sprawdzać ketony. Nie przekrecaj!!! Proporcje, proporcje i jeszcze raz proporcje!!! Adam to moze potwierdzic!!! Brak proporcji powoduje, ze jestes juz na drodze..... Zreszta co ja bede "przypominal"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Proszę na mnie nie krzyczeć.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Przecież dr Kwaśniewski pisał żeby spożywać jak najmniej węglowodanów, nie trzeba ich liczyć, tylko sprawdzać ketony. Nie przekrecaj!!! Proporcje, proporcje i jeszcze raz proporcje!!! Adam to moze potwierdzic!!! Brak proporcji powoduje, ze jestes juz na drodze..... Zreszta co ja bede "przypominal" Adam to idzie plywac i nic potwierdzal nie bedzie A tak z drugiej beczki, juz Ci proponowano tu na forum cash za pomoc, czy sie zaangazowales aby ludzie mogli trzymac wieko trumny wyyysoookkooo? Bo takie zdawkowo-sceptyczno-cyniczne wypowiedzi nikomu nie pomoga a wrecz odwrotnie, moga zaszkodzic.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
..."Gryzzli", myślę, że... Po prostu "wyrazam opinie" na temat przeczytanych tresci. Natomiast wracajac do testu na ketony, to faktycznie wykrywa on "ketony". Ale lepiej likwidowac przyczyne "ketonow" czyli przestrzegac "proporcji", zamiast "sluchac swego organizmu"i uzywac "testow" udawadniajacych, ze ma sie "zly sluch"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ludzie mają gorszy słuch od niedźwiedzi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
..."Gryzzli", myślę, że... Po prostu "wyrazam opinie" na temat przeczytanych tresci. Natomiast wracajac do testu na ketony, to faktycznie wykrywa on "ketony". Ale lepiej likwidowac przyczyne "ketonow" czyli przestrzegac "proporcji", zamiast "sluchac swego organizmu"i uzywac "testow" udawadniajacych, ze ma sie "zly sluch" Niedźwiedzie to ponoć są bardzo inteligentne zwierzęta(gdyby tylko zechciały dostrzec, podobnie jak "państwo Karwowie", że inteligencja nie jest na pokaz ). Szkoda, że nie dożywają "pięćdziesiątki" ... na Forum. W ostatnim czasie zaś sporo było wyjaśnień i "wyrażania opinii" o tej ... ketonowej automatyce nadążnej. Wcale się ludziom nie nudzi.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dla mnie to zjadasz za malo wegli. Uczysz sie wiec moze wiecej ich spalasz. Ja jak zaczynam ziewac to wiem ze brakuje mi wegli. Sprawdzalam to wiele razy badajac ciala ketonowe.Zawsze wystepowaly jak bylam senna. ...
Z powyższego dostrzegam jedynie uniwersalność takiego sformułowania ... "każdy jest inny". Gdzie czasownik "jest" został użyty lata temu przez mojego Przyjaciela w jak najbardziej poprawnej formie. Tym czasem obecnie okazuje się, że ... nadal każdy jest inny czarnusia kropusia
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Zeusie mój, przeczytałem wszystko w tym wątku... Jaki on jest ogłupiający...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|