administ
Go
|
Ciekawi mnie ta komcepcja... Pewnie coś z kompem związane... Jasne, nowa strona internetowa wchodzi w rachubę, ale nie zdecydowałem jeszcze, czy jako podstrona www.dr-kwasniewski.pl , czy kompletnie nowa. Jakieś "Wiadomości Optymalne"... A skąd. Kompletnie nowe przedsięwzięcie mające na celu wreszcie poprawne propagowanie Diety Optymalnej, (a nie jakieś "alternatywne ukryte chleby ze smalcem") w którym jest duża rola dla Ciebie, jeśli wyrazisz zgodę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O kurcze... robi się gorąco... Dobrze, już zaczynam pisać poważnie...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
to rozpala wyobraźnię
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawi mnie ta komcepcja... Pewnie coś z kompem związane... Jasne, nowa strona internetowa wchodzi w rachubę, ale nie zdecydowałem jeszcze, czy jako podstrona www.dr-kwasniewski.pl , czy kompletnie nowa. Jakieś "Wiadomości Optymalne"... A skąd. Kompletnie nowe przedsięwzięcie mające na celu wreszcie poprawne propagowanie Diety Optymalnej, (a nie jakieś "alternatywne ukryte chleby ze smalcem") w którym jest duża rola dla Ciebie, jeśli wyrazisz zgodę. Domyślam się o co chodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przecież po to jest spotkanie, aby się wygadać, bo tak przy stole milczeć, to nudno...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i trudno...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No chyba, że po cichu pod stołem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ukryte terapie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niech kto opowie czy nr13 byl w stroju ze Star Treka i ile opon naliczyl, bo bardzo wazne. Thx.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|