jurek46
Go
|
nA STRONIE OSBO UKAZAŁY SIĘ DWA NUMERY OPTYMALNI PAŻDZIERNIK I LISTOPAD Czy tylko ja na swoim komputerze nie mogę wejść i kupić te numery w wersji PDF MAM WSZYSTKIE INNE NUMERY A TERAZ PO WEJŚCIU W BANER= ŚIĄGNIJ- OPTYMALNI W PDF,otwiera się okno z logowaniem po darmowy informator a nie jak było wcześniej.z oknem do wpisania konta sms. Proszę o wiadomość do osbo nie mogę się dodzwonić.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Już się naprawia! - czyli zgłosiłem problem gdzie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Dzięki myślę że wszystko będzie ok.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Kupowałem miesięcznik "Optymalni" przez opcję "pobierz pdf" płatne za pomocą smsa a teraz wchodzę i co widzę http://www.optymalni.org.pl/infopage.php?id=155 nie chcę być członkiem za przeproszeniem jakiejkolwiek organizacji no nic - trudno...
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Toan myślę że Ciebie bardziej wysłuchają mija już prawie miesiąc jak optymalni w PDF mają awarię ale czy to nie trwa już zbyt długo.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Dzwoniłem teraz i: "chwilowo z przyczyn technicznych nie jest możliwe uruchomienie PDF-u, bo nie mogą dojść, gdzie jest błąd", ale umówiłem się, że jak tylko będzie taka możliwość, dostanę potwierdzenie i zamieszczę info na tym Forum.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Już działa ponoć.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Już działa ponoć. Uwaga znowu problemy z pdf ,ale tym razem włanczasz do ściągnięcia nr 12.07 a otrzymujesz 11.07 po dwókrotnej próbie zrezygnowałem bo zbyt wiele mnie to kosztuje.Mam wszystkie nr. od poczatku działania pdf.Ale to co sie dzieje od 2miesięcy jest zniechęcające do dalszego kupowania. Myślę że może znowu Toan pomoże co zrobic aby to działało.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Już działa ponoć. Uwaga znowu problemy z pdf ,ale tym razem włanczasz do ściągnięcia nr 12.07 a otrzymujesz 11.07 po dwókrotnej próbie zrezygnowałem bo zbyt wiele mnie to kosztuje.Mam wszystkie nr. od poczatku działania pdf.Ale to co sie dzieje od 2miesięcy jest zniechęcające do dalszego kupowania. Myślę że może znowu Toan pomoże co zrobic aby to działało. Viktoria może komuś to pomoże i nie zniechęci do kupowania wPDF . tak jak pisałem po dwókrotnej próbie ,zwróciłem się z reklamacją na adres jak na stronie.W zamian otrzymałem wyjaśnienie że niewiedzą co mogło byc tego przyczyną,ale uznano moją reklamacje i otrzymałem nr 12 w załaczniku i jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kupowałem miesięcznik "Optymalni" przez opcję "pobierz pdf" płatne za pomocą smsa a teraz wchodzę i co widzę http://www.optymalni.org.pl/infopage.php?id=155 nie chcę być członkiem za przeproszeniem jakiejkolwiek organizacji no nic - trudno... Spoczko, nie będziesz, wobec tego.
|
|
|
|
|
|
|
|