Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Zrobilam najglupsza rzecz na swiecie, wstydze sie tego - ku przestrodze innym!!! (Przeczytany 26210 razy)
|
elmo
Go
|
Alinko ja jestem na diecie japonskiej ,nie wiedzialam nawet ,Toan i Lekarka mnie uswiadomili ,narazie jest ok.Nie ruszam tluszczu bo nie moge ,a co szkodzi lepiej nie ruszac .Ryby tez nie sa zle ja je lubie ,moglabym je jesc na okraglo.Jesli chodzi o bialko to mysle ,ze nie mam niedoboru . Oczywiscie nie jestem super zdrowa ,ale mysle ,ze nikt do konca nie jest w idealnym zdrowiu ,nawet optymalni Nie lubie chorowac ,lubie kiedy sie budze i nic mnie nie boli ,a jak jest tak przez caly dzien ,to nic do szczescia nie brakuje .Ale nie jestesmy idealnymi istotami na ziemi i nas od czsu do czsu cos dopadnie ,czy chcemy tego czy nie .Pozdrowka ,rowniez usciski W sumie to "samo mi sie zeszło" na taką diete.Poprostu moj orgnizm sobie ją wybral i juz nie mam ochoty na eksperymenty ,bo potem musze dochodzic do rownowagi miesiacami Tyle razy to przerabialam ,ze podziekowalam tluszczom i cukrom prostym.Oczywiscie z ryb czy miesa moze tam jakis tluszcz czerpię ,ale nie sa to obfite poklady .
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
mysle ,ze nikt do konca nie jest w idealnym zdrowiu ,nawet optymalni
Myślę, że wiele osób nie zgodzi się z tym twierdzeniem. M
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Myślę, że wiele osób nie zgodzi się z tym twierdzeniem.
M
Nie wiem czy zauważyłaś ,ze to nie jest twierdzenie ,tylko domysł Ja się tylko domyslam
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
No, mnie cięzko z bezkrytyczną pewnością siebie agitować do ŻO. Jeszcze kawałek życia przede mną. Wszystko się okaże. Fakt, ze nie choruję na grypy. Byc może jednodniowy katar, który pojawia się u mnie raz na parę lat z towarzyszącym bólem głowy, to jest grypa, którą kiedys przechodziłam 3 tygodnie? Fakt, że alergie zelżały itd. ... nie będę się tu powtarzała.
Pewnie, że Optymalni też mają swoje dolegliwości. Wynikają one czasem z genów, czasem z nieprawidłowego odżywiania, też z dawnych błędów zywieniowych. Są też stresy, niehigieniczne życie. Mam jednak wrażenie, że zdecydowanie mniej chorowici są Optymalni. Nie warto siebie poświęcać, skoro mozna żyć w zdrowiu. Czuję się bezpiecznie na ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No, mnie cięzko z bezkrytyczną pewnością siebie agitować do ŻO. Jeszcze kawałek życia przede mną. Wszystko się okaże. Fakt, ze nie choruję na grypy. Byc może jednodniowy katar, który pojawia się u mnie raz na parę lat z towarzyszącym bólem głowy, to jest grypa, którą kiedys przechodziłam 3 tygodnie? Fakt, że alergie zelżały itd. ... nie będę się tu powtarzała.
Pewnie, że Optymalni też mają swoje dolegliwości. Wynikają one czasem z genów, czasem z nieprawidłowego odżywiania, też z dawnych błędów zywieniowych. Są też stresy, niehigieniczne życie. Mam jednak wrażenie, że zdecydowanie mniej chorowici są Optymalni. Nie warto siebie poświęcać, skoro mozna żyć w zdrowiu. Czuję się bezpiecznie na ŻO.
Nareszcie jakiś obiektywnie optymalny post Pozdawiam
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A ja mam jakieś inne odczucia Państwo bez władzy ,jakiejkolwiek będzie sie posuwało ku samowolce i to dzieje się na forum bez Toana. Jest jakieś takie ......puste .
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Co cię wzięło, ty lizusko? Sama napisz coś ciekawego. A co to za avatar? Bardziej kojarzy mi sie zTaonaem niz z tobą. jakaś zmyłka
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Co cię wzięło, ty lizusko? Sama napisz coś ciekawego. A co to za avatar? Bardziej kojarzy mi sie zTaonaem niz z tobą. jakaś zmyłka Nie moge wkleic swojego z dysku ,wiec wybieram avatary z forum Zmieniam zdanie o tym co napisalam o forum ,nie jest puste ,jest pelne................................
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Przyslij mi swoj avatar, udostepnij na chwile haslo na forum, to ci (może) wstawię
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Nie Ewa ,narazie póki co nie mogę swojego wkleić ,problemy techniczne Ale nie martwmy się ,zawsze mogę wkleic cos z forum np .Bruce Willis'a Ewo juz próbowalam w ten sposob ,z innego kompika nie da rady .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
O ! znalazlam nawet kogos podobnego do siebie .Jakis Emilio.Emilio czy Elmo ...co za różnica
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ten facet jest lepszy. Może dlatego, ze bardziej ciebie przypomina? . Gruzin przestraszył mnie, tak samo jak Jonę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ta, wszystko ma sens "w grudniu po południu". A elmo, sylwiazłodzi, optykolarz to te- zdaje się- osoby, które tu się raczej zawieruszyły? ha? Alinko ja jestem na diecie japonskiej ,nie wiedzialam nawet ,Toan i Lekarka mnie uswiadomili ,narazie jest ok.Nie ruszam tluszczu bo nie moge ,a co szkodzi lepiej nie ruszac .Ryby tez nie sa zle ja je lubie ,moglabym je jesc na okraglo.Jesli chodzi o bialko to mysle ,ze nie mam niedoboru . Oczywiscie nie jestem super zdrowa ,ale mysle ,ze nikt do konca nie jest w idealnym zdrowiu ,nawet optymalni Nie lubie chorowac ,lubie kiedy sie budze i nic mnie nie boli ,a jak jest tak przez caly dzien ,to nic do szczescia nie brakuje .Ale nie jestesmy idealnymi istotami na ziemi i nas od czsu do czsu cos dopadnie ,czy chcemy tego czy nie .Pozdrowka ,rowniez usciski W sumie to "samo mi sie zeszło" na taką diete.Poprostu moj orgnizm sobie ją wybral i juz nie mam ochoty na eksperymenty ,bo potem musze dochodzic do rownowagi miesiacami Tyle razy to przerabialam ,ze podziekowalam tluszczom i cukrom prostym.Oczywiscie z ryb czy miesa moze tam jakis tluszcz czerpię ,ale nie sa to obfite poklady .
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|