adampio
Gość
|
70 gr masla 70 gr zoltek (4) 50 gr jajka ( 1 ) 60 gr wedzonego filetu z makreli, moze byc kazda inna np. z puszki albo inna smazona 30 gr smietany albo smietanki 38 %
Maslo topimy na patelni zoltka, jajko i smietane trzepiemy ale nie za scisle aby omlet nie byl twardy rybe ugniatamy widelcem w miseczce
Na bardzo gorace maslo kladziemy rybe i mieszamy aby sie "rozpuscila" na patelni dodajemy utrzepane jajka ze smietana i smazymy az omlet sie zetnie
Waga calosci: 280 gr
B:30,8 T:108,8 W:2,3
BTW 1:3,5:0,1
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
"adampio" skÄ
d ta nazwa? Czy to aby nie trucizna?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
admin
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Gość
|
"adampio" skÄ
d ta nazwa? Czy to aby nie trucizna?
hahahahhaa , to Ci sie udalo!!!!!hahahhaah Nie poisson wym. plason czyli ryba po francuzku. Hihihihihi, dobre. Masz poczucie humoru i lubisz gre slow
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Francuskiego siÄ akurat trochÄ uczyĹam, a jeĹli rano go jadĹeĹ, to chyba moĹźna bez obawy sprĂłbowaÄ. )
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
Rano ryba? Hmm no w sumie czemu nie
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
A jakie ryby lubiÄ
lekarze?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
..no to odpowiem - duĹźe sumy )
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
..no to odpowiem - duĹźe sumy ) ..... ....pukkt......
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
..no to odpowiem - duĹźe sumy ) nie znaĹem
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
WyraĹşnie widaÄ, Ĺźe lato siÄ koĹczy, jedne ptaki szykujÄ
siÄ do odlotu i inne przylatujÄ
. Gwidon wrĂłciĹ, to znaczy, Ĺźe wakacji czas minÄ
Ĺ )
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|