Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Optymalna telewizja internetowa! (Przeczytany 4685 razy)
|
toan
Gość
|
WĹaĹnie wyczytaĹem sobie w Optymalnych, Ĺźe Stowarzyszenie uruchomi w ciÄ
gu najbliĹźszych m-cy telewizjÄ internetowÄ
! To bardzo dobry pomysĹ, bo swego czasu "Relacje na Ĺźywo na q4.pl" na tym serwisie gromadziĹo badzo duĹźo sĹuchaczy! Trzymam kciuki .
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Gość
|
Ja nie miaĹam tyle szczÄĹcia, aby oglÄ
dac na Ĺźywo relacje na q4.pl. A dlaczego zaprzestano?
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Gość
|
A nie moĹźecie tak jak Rydzyk np.zaĹoĹźyÄ wĹÄ
snej stacji w telewziji taka rzesza podobno ksiÄ
Ĺźki dr.Jana rzeczytaĹo 2mln polakĂłw. To Ĺwietny pomysĹ . pzdr Marcin
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
A moĹźemy, ale nam siÄ nie chce "publiczÄ
" osobÄ
byÄ. My wolimy ciszÄ, spokĂłj i takie tam incognito najlepiej nam pasuje
|
|
|
|
|
|
|
adamo
Gość
|
A nie moĹźecie tak jak Rydzyk np.zaĹoĹźyÄ wĹÄ
snej stacji w telewziji taka rzesza podobno ksiÄ
Ĺźki dr.Jana rzeczytaĹo 2mln polakĂłw. To Ĺwietny pomysĹ . pzdr Marcin Marcin a moĹźe lepiej "Nowe SzkĹo Kontaktowe"
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Gość
|
trudno powiedziec czy ten pomysl jest pomyslem pomyslem dobrym . mp3 z doktorem sa tak niskiej jakosci .... ( tee z dr-kwasniewski ) jesli wideo ma byc na tym samym poziomie to po co to robic ? tak inaczej - chyba wazniejsze jest jednak cos innego pozdrawiam wszystkich forumowiczow
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
To czy to dobry pomysl ocenimy po efektach. Ja trzymam kciuki.
Czym wlasciwie ta telewizja mialaby sie roznic od normalnej telewizji internetowej? Na czym ma polegac ta optymalnosc stacji?
Rozumiem, ze od czasu do czasu byloby promowane zywienie niskoweglowodanowe, optymalne. Byc moze puszczano by jakies filmy zwiazane z zywieniem. Ale to nie jest material na cala dobe..
Wiec czym wypelnic pozostaly czas antenowy? I tu wlasnie powstaja moje obawy: istnieje ryzyko mieszania spraw zarcia z polityka i swiatopogladem.
I mam nadzieje, ze tego nie bedzie. Jedzenie to jedno, polityka i ideologie to drugie.
Ale nie znam osob, ktore maja sie tym zajac, tak wiec byc moze watpliwosci moje sa niesluszne. Zycze powodzenia i trzymam kciuki. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|