Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Dr Jan Kwaśniewski odkrywcą (Przeczytany 26628 razy)
|
Gavroche
|
Porcja dla połowy zdechłej myszy Chyba, że jadłeś dużo wcześniej dzisiaj, Mariusz Wcześniej zjadłem cheddar`a z pieczonym boczkiem i wywarem mięsno-kostnym plus Ww w postaci buraczków i ziemniaków. Dobrze rotujesz mleczne A jesień i zima to u mnie też czas wywarów i zup.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Porcja dla połowy zdechłej myszy Chyba, że jadłeś dużo wcześniej dzisiaj, Mariusz Wcześniej zjadłem cheddar`a z pieczonym boczkiem i wywarem mięsno-kostnym plus Ww w postaci buraczków i ziemniaków. Dobrze rotujesz mleczne A jesień i zima to u mnie też czas wywarów i zup. Nie łącze różnych źródeł białka, przynajmniej na II śniadanie (salceson_masło_pomidor) faux pas popełniam jeszcze na śniadanie kluski żótkowe_żółtka_śmietanka w sumie to nabiał, więc kto tam wie....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Porcja dla połowy zdechłej myszy Chyba, że jadłeś dużo wcześniej dzisiaj, Mariusz Wcześniej zjadłem cheddar`a z pieczonym boczkiem i wywarem mięsno-kostnym plus Ww w postaci buraczków i ziemniaków. Dobrze rotujesz mleczne A jesień i zima to u mnie też czas wywarów i zup. Nie łącze różnych źródeł białka, przynajmniej na II śniadanie (salceson_masło_pomidor) faux pas popełniam jeszcze na śniadanie kluski żótkowe_żółtka_śmietanka w sumie to nabiał, więc kto tam wie.... Przeproś, a będzie Ci wybaczone.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Przebaczam sobie i wątrobie.... Dobranoc cya
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Porcja dla połowy zdechłej myszy Chyba, że jadłeś dużo wcześniej dzisiaj, Mariusz Wcześniej zjadłem cheddar`a z pieczonym boczkiem i wywarem mięsno-kostnym plus Ww w postaci buraczków i ziemniaków. Dobrze rotujesz mleczne A jesień i zima to u mnie też czas wywarów i zup. Dla Mamy jest to czas Adasiowej "Olczańskiej", nieco chemicznie zmodyfikowanej. A i ja się czasem z misią podsunę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Porcja dla połowy zdechłej myszy Chyba, że jadłeś dużo wcześniej dzisiaj, Mariusz Wcześniej zjadłem cheddar`a z pieczonym boczkiem i wywarem mięsno-kostnym plus Ww w postaci buraczków i ziemniaków. Dobrze rotujesz mleczne A jesień i zima to u mnie też czas wywarów i zup. Nie łącze różnych źródeł białka, przynajmniej na II śniadanie (salceson_masło_pomidor) faux pas popełniam jeszcze na śniadanie kluski żótkowe_żółtka_śmietanka w sumie to nabiał, więc kto tam wie.... Przeproś, a będzie Ci wybaczone.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|