Bruford
Go
|
Trzeba poczytać nieodżałowanego LeonaZ ( czy raczej wg jego slangu LełonaZ ) - to były dopiero posty.
Ach , straszna pomyłka .Nie o LeonaZ mi chodziło ale o JanaOpty ( czyli nieodżałowanego JanaŁopty)
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Wontek JanaŁopty przeczytany. Jajcorz z niego, że hej...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Jak już Moniki będą ze sobą tańczyć to ja chętnie zatańczę z Toanem ( ale ja będę prowadził) Wszystko zdarzyć się może. W Poznaniu natomiast osoby stosujące Żywienie Optymalne spotykają się na Wierzbięcicach nr 15 w środy o godz. 17.00
|
|
|
|
|
|
|
|
aratorn
Go
|
Optuję za modelem sprzed 5000 lat - doktor - TAK - póki utrzymuje zdrowie (profilaktyka). Póki co system leczenia w Naszym Państwie jest chory.
Podobno Chińczycy po II Wojnie Światowej zastosowali ten model. Każdy lekarz był dobry dopóki pacjenci nie chorowali. Jak się zapadalność zwiększała, to lekarza do obozu pracy (celem resocjalizacji, by dalej nie osłabiał ustroju), a na jego miejsce następny. Może dlatego jest ich tak dużo.
|
|
|
|
|
|
|
aratorn
Go
|
My , Bruford , jako beneficjent mafii lekarsko-framaceutycznej , pogrążeni w samozachwycie jesteśmy od dawna No, nareszcie trochę nagiej prawdy o sobie. Co to - wypadek przy pracy czy kreacja nowego image?
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
. Co to - wypadek przy pracy czy kreacja nowego image?
Nowy image na użytek ciotek optyrewolucji , powinien być pomocny.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
nie noszę muszki
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
nie noszę muszki A to przepraszam ,zaszla jakas pomylka
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamgraza
Go
|
Przeczytałam te trzy strony i nic konkretnego na ten temat .Jak w większości pyskówki ,przemawianie się i udawadnianie że ja mam rację Proszę zatym wszystkich cukrzyków o zabieranie głosu w tym wątku ,ale na ten temat .Jak żywieniem dochodzimy do zdrowia .Nasze doświadczenia i porady ludzi madrych mogą nam polepszyć jakośc życia Z innych wątków mogę wywnioskować że jest tu nas trochę . Zapraszam.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Spotkałem dziś osobę, która mnie przepraszała. Za co ? Za to, że panu początkowo nie uwierzyłam. Wszystkich już przerobiła, profesory i inne ( osoba z bran. med.) . Diety też różne i proszki od dilerów leków. Je optymalnie od 3 miesięcy i nie ma cukrzycy I . Trzustka , wątroba odżyły , śpi , ile energii ! . Nakręca kogo spotka ( a z racji zawodu nawet kilku na godz . Zakazałem tej osobie propagować, żeby ludzie nie pomyśleli, że zwariowała ( początkowy entuzjazm ). Profesorek- szacun , powiedział jej , jak jest tak dobrze to nawet takie jedzenie może jeść ( chyba bezsilność . Wiedza, którą posiadłem z książek Doktora ( i z forum ) ponownie przydała się, a kolejka następnych poszkodowanych już czeka. Wielkie Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jestes skuteczniejszy niz "lekarka"
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jestes skuteczniejszy niz "lekarka" Szczegółów dowiedziała się z książki Doktora, ja wskazałem nieśmiało ( albo śmiało jeno drogę alternatywną, że takowa istnieje . Pół roku temu zanim nie czytałem książek lekarki chciałem ją nawet polecić, ( chyba nawet wspomniałem , oszołomiony jej sukcesami na forum ) . For Katowice 600 km . Jednak nie do końca byłem przekonany, że coś z tego zrozumie . Zresztą ja też
|
|
|
|
|
|
|
|