Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: zaburzenia odżywiania (Przeczytany 3964 razy)
|
Enheida
Go
|
Witam.. Interesuje mnie Dieta dra Kwaśniewskiego, myslę że tworzy spójną, logiczną całość, a to dla mnie najważniejsze- żeby to co robię było sensowne... Przymierzam się do przejścia na ŻO, ale problem w tym, że niedam chyba rady tak za jednym zamachem Chodzi o to że od 6 lat zdarzają się w moim życiu epizody bulimiczne, i nawet jeśli nie jestem głodna ( a już to wypróbowałam- tłusczcze wspaniale sycą), to czuje taki niedosyt..Jest to uwarunkowane napewno psychologicznie, ale tylko po zjedzeniu porcji weglowodanów ( i to niestety tych prostych) czuję się w porządku- to znaczy..hmmm nie wiem jakiego słowa użyć...'pełna'?? Co możecie poradzić na to? boję się ze jeśli nie bede jesć wegli w takich ilościach jakich jadłam dotychczas, to kazde podejscie do ŻO będzi esie konczyło źle (tzn kolejne zachowania bulimiczne)..a chcę z tym skonczyc i zadbac o moje ciało, pozwolić musię zregenerwoać i może czas najwyższy zacząć się cieszyć??
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Witam.. Interesuje mnie Dieta dra Kwaśniewskiego, myslę że tworzy spójną, logiczną całość, a to dla mnie najważniejsze- żeby to co robię było sensowne... Przymierzam się do przejścia na ŻO, ale problem w tym, że niedam chyba rady tak za jednym zamachem Chodzi o to że od 6 lat zdarzają się w moim życiu epizody bulimiczne, i nawet jeśli nie jestem głodna ( a już to wypróbowałam- tłusczcze wspaniale sycą), to czuje taki niedosyt..Jest to uwarunkowane napewno psychologicznie, ale tylko po zjedzeniu porcji weglowodanów ( i to niestety tych prostych) czuję się w porządku- to znaczy..hmmm nie wiem jakiego słowa użyć...'pełna'?? Co możecie poradzić na to? boję się ze jeśli nie bede jesć wegli w takich ilościach jakich jadłam dotychczas, to kazde podejscie do ŻO będzi esie konczyło źle (tzn kolejne zachowania bulimiczne)..a chcę z tym skonczyc i zadbac o moje ciało, pozwolić musię zregenerwoać i może czas najwyższy zacząć się cieszyć?? Enheida tym razem popieram opinie jaką udzielił Tobie Grizli w takim wypadku dietę powinnaś zaczynac pod opieką dobrego lekarza optymalnego jeżeli Twoja Bulimia ,o której piszesz jest zaawansowana to musisz zaliczyc wizytę i ściśle trzymac sie zaleceń,a napewno uzyskasz to czego szukałaś na tym forum A na forum ,zawsze możesz konsultowac niejasności.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|