Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Mleczko kokosowe (Przeczytany 5843 razy)
|
MONIKAW
Gość
|
Czy ktoĹ moĹźe zna parametry BTW, bo na opakowaniu nie znalazĹam. Do kawy dla tych, ktĂłrym mleczne spoĹźywane codziennie nie sĹuĹźÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Moni, ja mam crem kokosowy,a jego sklad co nastepuje:B 6g,T 68g,W 7g/100g produktu, mysle, tez ,ze w/w krem jest lepszy , tak podaja na opakowaniu,bez dod.cukru,bez dot.utrwalaczy,bez sztucznych aromatow
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Gość
|
A gdzie Alinko go kupujesz, jak jest pakowany, nadaje siÄ do kawy???
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Moni,wiesz,ja go kupuje w Markiecie chinskim,200g ok.1€ , jest opak.w folie i w kartonik,ma konsystencje stala , no i nie wiem czy smakuje z kawa, ja ta ostatnia pije moze 2x w tygodniu,ze smietanka ,bo wtedy mam dni mleczne, a tak wogole ,to kawa mi nie sluzy
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
Moni--smakowalas kawe o smaku kokosowym ?--jak juz musisz ja pic to "zabielaj" tluszczem--przynajmniej smakuje na kawe.
Kodar--co Ty kupujesz w tym "trzecim swiecie"/Markiecie chinskim --nie wiadomo co kryje sie w tym opakowaniu /nie czytasz prasy jak chinczycy "taniocha" zalewaja rynki --az strach pomyslec co tam namieszane !
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Gość
|
Alinko dziÄki poszukam teraz mam mleczko kokosowe bez cukru oczywiscie tylko nie wiem jak to liczyÄ. Hana oczywiĹcie wolÄ kawÄ z kremĂłwkÄ
ale niestety nie moge jej piÄ codziennie. Czarna jest paskudna a czasem przysypiam w pracy nad papierami
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Kodar--co Ty kupujesz w tym "trzecim swiecie"/Markiecie chinskim --nie wiadomo co kryje sie w tym opakowaniu /nie czytasz prasy jak chinczycy "taniocha" zalewaja rynki --az strach pomyslec co tam namieszane ! Hana,mozesz byc spokojna :)zadnych smieci nie kupuje, do Azjatow,wybralam sie ,by kupic dzieciom bezzbozowa make oraz chrupki ryzowe, no i oczywiscie kokosowa mase,jest pyszna i rzeczywiscie bez dodatkow
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Hana, nie tylko tam jest balagan, ostatnio jak bylem w Polsce naszej kochane, kupilem 20 opakowan tymianku:::::: co sie okazalo, ze w niektorych z opakowan nie bylo tymianku tylko koperek albo czosnek w proszku !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
SprĂłbujcie piÄ kawÄ z cynamonem - jest pyszna.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Gość
|
Uwielbiam cynamon, kupujesz gotowÄ
kawÄ cynamonowÄ
?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
wlasnie przed chwila parzylam kawe z lyzeczka mielonego cynamonu, rzeczywiscie smak swiateczny Moni,ja sypie kawe do gotujacej sie wody z dodatkiem mielonego cynamonu, zostawiam do zaparzenia i kawa gotowa,
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|