Autor
|
Wtek: Jastrzebia Gora - czyli jak wracam do zdrowia (Przeczytany 64935 razy)
|
Ewa
Go
|
A co mnie obchodzą jakieś nożyce,niech nawet bedzie sekator-mnie wszystko jedno
Edyta to było boskie. Jak ja lubię Ciebie i twoje pisanie. Uderz w stół, a sekator sie odezwie. Tak tez może być. A wszyscy uczestnicy rozmowy to może sieczkarnia? Adamo, kto moze sie odezwać, zeby nie zostać scyzorykiem?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Tak, to Forum też mnie bardzo dużo nauczyło ... Warto tu bywać .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja jestem scyzorykiem,bo pochodzę z kieleckiego (byłego),to scyzoryk jest dla mnie zarezerwowany-Wy sobie coś innego wymyslcie .Może tasak?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Tak, to Forum też mnie bardzo dużo nauczyło ... Warto tu bywać . Kurcze Toan,mówię Ci,ze zanim tu przyszłam na Forum byłam takim "mazgajem" .Byle co mi powiedziano,a mnie łzy napływały do oczu. Nawet pamietam jak tu weszłam ,było mi przykro z pewnego powodu i coś się zapytałam,a Ewa napisała mi ,żebym się nie martwiła,bo "coś tam"(za co dziękuję Ewie) .Pamietam to jak dziś.I to była taka pierwsza lekcja.Potem były następne ,no i dziś się już nad sobą nie użalam,jestem bardziej odważna,mówię to co myslę-ostatnio nawet miałam taką sprawę i jestem z siebie dumna,że nie pozwoliłam sobie wejść na głowę osobom ważnym Jest SUPER!!!
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Nie sądzę,że trzeba koniecznie się przypochlebiać,żeby tu być.
Przeciętny beznamiętny uczestnik typu np:(Sylwia z Łodzi) na pewno nie musi się przypochlebiać, ALE już np:(Lekarka) MUSI!!! bo inaczej dawno już dostałaby kopa. a moze juz dostala
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Przeczytałam wskazany wątek ze smutkiem. Przyszłam tu na początku grudnia, cieszyłam się, że na forum trafiłam. Przeczytałam sporo wątków, mimo uciążliwości wynikających ze zmieniania tematu (to jak brak podstawowej higieny?). Kilka osób tu piszących, serio, szczerze, starannie, poważnie, czytałam z zainteresowaniem. Coś forum na ich rezygnacji z wypowiwdania się zyskało ? Teresa nie płacz dobrze oboje wiemy kim jesteś Ty i jeszcze jedna "nowa" osoba która pojawiła sie na naszym forum. Ja osobiście bardzo się ciesze z waszego powrotu, bardzo was lubię momentami tez mi sie wydawol,ze to oni ,szczegolnie obecnie poruszane tematy byly wtedy rowniez ulubionymi M.T.
|
|
|
|
|
|
|
|
|