Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: TVN WYMIATA (Przeczytany 5147 razy)
|
|
Edyta
Go
|
Prosiłabym o ponowne napisanie postu,bo nie mogę rozszyfrować przesłania.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Prosiłabym o ponowne napisanie postu,bo nie mogę rozszyfrować przesłania.
Edytko czy chodzi Tobie o przesłanie jakie istoty pozaziemskie,próbują nam przekazac w słynnych kręgach w zbożu. A Może w czasie swych nocnych obserwacji nieba zauważasz jakieś przesłanie.
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Go
|
To sie nazywa leczenie przyczynowe
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
"Rewolucja w walce z cukrzycą. Wystarczy jedna operacja i koniec zastrzyków z insuliny. Amerykanie leczyli w ten sposób otyłość, ale teraz zorientowali się, że to idealny sposób na cukrzycę II stopnia."
A niebawem będzie odsłona druga: wielkie zbieranie pieniędzy na operację 'ratującą życie'. Fajny bizness, zero środków własnych, tylko trochę naiwnych głupców.
|
|
|
|
|
|
|
Ruler
Go
|
"Rewolucja w walce z cukrzycą. Wystarczy jedna operacja i koniec zastrzyków z insuliny. Amerykanie leczyli w ten sposób otyłość, ale teraz zorientowali się, że to idealny sposób na cukrzycę II stopnia."
A niebawem będzie odsłona druga: wielkie zbieranie pieniędzy na operację 'ratującą życie'. Fajny bizness, zero środków własnych, tylko trochę naiwnych głupców.
Czy piszesz o jakieś rzekomej operacji żołądka którą to ponoć przeprowadzają w USA i po której to ponoć cukrzyca jest wyleczona...? Coś mi się niedawno takiego o uszy obiło ale słyszałem to z niepewnego źródła wiec od razu włożyłem między bajki...
|
|
|
|
|
|
|
an2lec
Go
|
Wczoraj na Discovery leciał film pt. “Nastolatek o wadze 178 kg” pokazujący siedemnastolatka któremu wykonano operację zespolenia żołądkowo-jelitowego. Po takiej operacji człowiek chudnie bo znacznie mniej jest wstanie zjeść (zmniejszony żołądek), mniej trawi i przyswaja (skrócona dwunastnica i jelito cienkie). Jednocześnie musi przyjmować suplementy bo tak okaleczony układ pokarmowy nie przyswaja wystarczającej ilości witamin i mikroelementów. W filmie pada też stwierdzenie że należy podjąć dyskusję dlaczego w Ameryce jest tak dużo otyłych nastolatków skoro nie było ich tylu jeszcze 30 lat temu. Jak widać amerykański przemysł spożywczy i medyczno-farmaceutyczny woli tuczyć ludzi i robić z nich kaleki żeby zapewnić sobie klientów na przyszłość.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|