Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Okres przejściowy (Przeczytany 5636 razy)
|
strzelbka
Go
|
Witam, na diecie optymalnej jestem 3 tydzień. Początki były trudne, ale wszystko wyglada na to, że ŻO działa. W ciągu 2 tygodni zrzuciłem 7-8kg, i ciągle spada. Jestem z tego faktu bardzo zadowolony. Dziewczyna, która wynajmuje tutaj pokój widząc efekty postanowiła także zacząć ŻO. Moje pytanie dotyczy "okresu przejściowego", kiedy będe wiedział, że organizm w pelni dostosowal sie do Zo. Mam watpliwosci czy ograniczac spozycie bialka do zalecanych 40-50g ? juz teraz czy jeszcze troche poczekac, a jesli czekac - to na co.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Lektury książek dr Jana Kwaśniewskiego ma Pan za sobą?
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
strzelbka> mówisz, że NAOCZNIE i NAMACALNIE widzisz efekty. Gdzie tu miejsce na wątpliwośc?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Witam, na diecie optymalnej jestem 3 tydzień. Początki były trudne, ale wszystko wyglada na to, że ŻO działa. W ciągu 2 tygodni zrzuciłem 7-8kg, i ciągle spada. Jestem z tego faktu bardzo zadowolony. Dziewczyna, która wynajmuje tutaj pokój widząc efekty postanowiła także zacząć ŻO. Moje pytanie dotyczy "okresu przejściowego", kiedy będe wiedział, że organizm w pelni dostosowal sie do Zo. Mam watpliwosci czy ograniczac spozycie bialka do zalecanych 40-50g ? juz teraz czy jeszcze troche poczekac, a jesli czekac - to na co.
nalezaloby podac wiecej danych o sobie. Ale nigdy nie zawodza sygnaly takie jak:jestem syty,nadal chudne,mam energie,wyniki krwi sa prawie idealne,nic mi nie dolega i takie tam...a ogolnie,korzystac z wyszukiwarki,a gdy sa wytpliwosci zadawac pytania
|
|
|
|
|
|
|
strzelbka
Go
|
Chudne caly czas, na brak energii tez nie narzekam, a wyniki krwii ? Jutro rano ide do przychodni prosic o "sprawdzenie poziomu cholesterolu". Nie mieszkam w Polsce, wiec nie wiem jak to sie odbywa, ale mam nadzieje, ze pobiora mi krew i zbadaja cisnienie bez zadnych przeszkod, wtedy bede mial wieksza wiedze o tym co sie dzieje w moim organizmie. ( ten spadek wagi jest niesamowity:D !)
|
|
|
|
|
|
|
Ruler
Go
|
Ja okres przejściowy mialem niedawno bo na ZO jesten jakies 4-5 miesięcy, u mnie trwał on nieco ponad 2 miesiące, po tym czasie jak opisywał Dr J.K. objawy okresu przejściowego zniknęły. Skończyl sie nieprzyjemny zapach z ust, no i najwazniejsze ze podniosla sie wydolnosc organizmu. W moim przypadku najgorzej było po okolo 3-4 tygodniach, wtedy mialem troche takie okresy oslabienia. Nie wiem czy bylo spowodowane to błedami w stosowaniu diety czy wlasnie okresem przejsciowym i zwiazaną z nim przebudowa enzymów w organizmie ale ale w tym czasie bylem w górach i myslalem ze sie tam skoncze..... po jakims czasie tak opadlem z sil, ze ledwo powłóczylem nogami. Teraz wszystko jest ok. 2 posilki dziennie zchudłem okolo 5-6 kg na poczatku pozniej sie to zatrzymalo teraz powoli jeszcze ide w doł ale to tak z 1 kg na miesiac prawie sie tego nie zauwaza. Mam 178 cm wzrostu na ta chwile okolo 75 kg wagi i 24 lata. Pezez 8 lat intensywnie trenowalem, jakies pol roku przed przejsciem na ZO przestalem przez powazna kontuzję kolana, teraz juz prawie jej nie odczuwam i przymierzam sie do ponownego rozpoczęcia treningu. Pozdrawiam wszystkich optymalnych, szczególnie tym świeżych
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|