Eli
Gość
|
SZUKAM LEKARZA OPTYMALNEGO W GLIWICACH, prosze o namiary
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
A moze warto zawalczyc o wizyte u tego najlepszego, zamiast szukac "jakiegos" Zwlaszcza, ze szukac wcale nie musisz, bo namiary masz podane na stronach glownych tego portalu.
|
|
|
|
|
|
|
Eli
Gość
|
Witam, doktor Kwasniewski kieruje do Arkadii w Jastrzebiej Gorze, ja szukam kogos na miejscu w Gliwicach i nie moge znalezc.
|
|
|
|
|
|
|
grubymiss
Gość
|
Arkadia III. UsĹugi lekarsko - rehabilitacyjne Gliwice, ul. KĹodnicka 6-7,
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
Witam, doktor Kwasniewski kieruje do Arkadii w Jastrzebiej Gorze, ja szukam kogos na miejscu w Gliwicach i nie moge znalezc.
A czy nie warto pofatygowac sie choc jeden raz do Arkadii w Jastrzebiej Gorze aby miec zaszczyt i ogromna korzysc z rozpoczecia walki o "zdrowie i zycie", pod okiem, najlepszego lekarza jakim niewatpliwie jest Dr. J. Kwasniewski. Zamiast u "podrecznego" jakiegos w Gliwicach. Pamietaj, ze wsrod lekarzy nie wszyscy mieli w szkole same piatki Wiekszosc to niestety ......... TRAGEDIA Ale moze jednak " podrecznosc" na miejscu jest wazniejsza Jak w "kosciele"
|
|
|
|
|
|
|
Wojciech
Newbie
|
Ja jestem z Gliwic. Lekarza optymalnego w Gliwicach nie ma. Dr Kozak juĹź nie przyjmuje od kilku lat, ani na KĹodnickiej ani na Okrzei. NajbliĹźszy lekarz optymalny przyjmuje w Katowicach : Dr Ewa Bednarczyk-Witoszek i Dr Ewa Ĺukaszek-GwóşdĹş.
|
|
|
|
D.O. od 12. VII.2007 74 kg/180cm
|
|
|
Eli
Gość
|
czyli Arkadia III. UsĹugi lekarsko - rehabilitacyjne Gliwice, ul. KĹodnicka 6-7, to juz nieaktualne?
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Gość
|
Arkadia III. UsĹugi lekarsko - rehabilitacyjne Gliwice, ul. KĹodnicka 6-7, Tam juz po DO Ĺladu nie ma. A szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
Eli
Gość
|
szkoda, ciekawe co sie z nimi stalo
|
|
|
|
|
|
|
Wojciech
Newbie
|
coĹ mi Ĺwita, Ĺźe Dr Kozak poszedĹ na emeryturÄ, ale gĹowy nie dam... On przyjmowaĹ na KĹodnickiej w Gliwicach, a na Okrzei byĹ gabinet z prÄ
dami selektywnymi
|
|
|
|
D.O. od 12. VII.2007 74 kg/180cm
|
|
|
jurek46
Gość
|
szkoda, ciekawe co sie z nimi stalo
Elli masz przecieĹź lekarzy w Katowicach a to niedaleko od Gliwic,czy Ty chcesz poznac wszystkich z certyfikatami ale niewiem czy by Tobie kasy starczyĹo.
|
|
|
|
|
|
|
Eli
Gość
|
no nic wybiore sie do katowic, pytam o gliwice bo latwiej by mi bylo
|
|
|
|
|
|
|
Majka
Gość
|
Niestety potwierdzam. Sama szukam lekarza optymalnego w Gliwicach. Osoba znaleziona na forum, ktĂłra miaĹa byÄ do kontaktowania siÄ optymalnych, powiedziaĹa mi telefonicznie, Ĺźe juĹź siÄ tym nie zajmuje, lekarza w gliwicach nie ma, zainteresowani jeĹźdzÄ
do Katowic. "Wszysko upadĹo, bo widocznie siÄ nie sprawdziĹo" to cytat. Nie ma rĂłwnieĹź Ĺźadnych sklepĂłw z optymalnÄ
ĹźywnoĹcia, a byĹy. Szkoda. MoĹźe zamiast jeĹşdziÄ Do JastrzÄbiej GĂłry naleĹźaĹo by siÄ wybraÄ do Ustronia, zawsze to bliĹźej. Gdzie przyjmujÄ
ci lekarze w Katowicach. Podobno sÄ
rĂłwnieĹź w Chorzowie. Szukam namiaru na dobrego lekarza z doĹwiadczeniem.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Gość
|
"Wszysko upadĹo, bo widocznie siÄ nie sprawdziĹo" to cytat.
UpadĹo bo ... nie przynosi kasy. Prawdziwe. Sama staram siÄ jak mogÄ przy jednym spotkaniu spowodowaÄ wyleczenie lub stosujÄ takie dziaĹania by pacjent SAM siÄ wyleczyĹ (i nie obwiniaĹ mnie o to , o wyleczenie oczywiĹcie ). PrzyjmujÄ w Katowicach.
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Gość
|
lekarko wyslalem ci prywatna wiadomosc
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Sama staram siÄ jak mogÄ...
Tak trzymac Czuje moim " niedzwiedzim nosem" ze kasa " wisi na swiatlowodach"
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Gość
|
Niech no troszkÄ jej do mnie doleci .
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
Niech no troszkÄ jej do mnie doleci . Widze, ze masz rowniez dobrego " nosa" piszac slowo " doleci" Generalnie jak cos " dolatuje" to duzym " Cash Flow" zalatuje
|
|
|
|
|
|
|
|