Radzio
Go
|
Ważne, że pyszna... Jak niektóre lekarstwa ... 100g do głównego posiłku. codziennie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Olczańska „[…] jest jak lawa, Z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa, Lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi; Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi”. Adamie, dziś już czwarta "mutacja" ... "D" . "D" jak ... wędzone podgardle. Stara miłość nie rdzewieje. Ech, piękny rocznik.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Z uwagi na rozmiary listopadowych głów kapuścianych "Olczańska" otrzymała nowe walory wizualne- teraz wygląda naprawdę paskudnie i z tego powodu jej zdjęć nie będzie. * Czerwona kapusta być może ma taką samą historię jak jagody. Główne składniki maminej kuchni. Czas, potrzebny na pozyskanie dodatku wg. przepisu KK-700 133, został wypełniony ... wiadomo. ... To co, że miałem skupienie w pobliżu byczego oka, to co, że rzutki waliły w tarczę jak ręka w jędrny pośladek- pewnie. Do zajęć kuchennych wróciłem pokonany. ... Mama prezentowała swoją techniką rzutkową dystyngowany chaos, trafiając gdzie popadnie, kociołek, nieomalże stale w "tryple" i "duple". *
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mody, mody...kapuśniak młody znaczy?! Ech, literówki...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fakt, zdolnyś i inteligientny nieprzeciętnie, ale to może mój Doktor mi tak mami
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może też już "masz tylko jeden problem". Co akurat poczytuję sobie za dobrą wskazówkę. *
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|