Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Nowy początek i pytań sto (Przeczytany 35059 razy)
|
administ
Go
|
Naturalnie, im bardziej "nieszczelne jelita", tym więcej azotu polipeptydowego w surowicy krwi, ale zamieściłem na ten temat Słowo Doktora na www.dr-kwasniewski.pl , więc nieszczelnojelitowcy i chorzy na glutenozę mogą sobie na ten temat poczytać, choć jeśli do tej pory o tym nie wiedzą, to nic nie pomoże. Nie jest to jednak mój problem. Może lepiej niech skorzystają od razu z Witoszek albo Zięby, bo Dieta Optymalna nie dla nich...
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Go
|
Naturalnie, im bardziej "nieszczelne jelita", tym więcej azotu polipeptydowego w surowicy krwi, ale zamieściłem na ten temat Słowo Doktora na www.dr-kwasniewski.pl , więc nieszczelnojelitowcy i chorzy na glutenozę mogą sobie na ten temat poczytać, choć jeśli do tej pory o tym nie wiedzą, to nic nie pomoże. Nie jest to jednak mój problem. Może lepiej niech skorzystają od razu z Witoszek albo Zięby, bo Dieta Optymalna nie dla nich... Zapomniałeś o największym specjaliście od uszczelniania jelit Józefie Słoneckim.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja też nigdy nie piłem tej mikstury ( MO czy jakoś tak ) z powodu, że za leniwy byłem na to . Ale ser i śmietanę rotowałem 3 dni kiedyś.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Większość takich cudownych sposobów działa "na chłopski rozum" logicznie, ale po zastanowieniu już tak fajnie nie jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|