Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Pływanie. (Przeczytany 4570 razy)
|
Edyta
Go
|
PS.Bola mnie ramiona od dzisiejszego pływania-nie jestem wyćwiczona UPS, Myslalem, ze tylko dzieci plywaja! Pamietaj, zawsze po plywaniu trzeba sie rozcagnac. Wiem, ze to robilas, dlatego jedynym wytlumaczeniem obecnego stanu jest fakt zadkiego "rozruchu" calego ciala...(bez podtekstow) Im wiecej tym lepiej......plywania tez!!! Zauwazyłam wczoraj,grupka dzieci ,w tym moje nanim znalazły się w basenie,to trener zalecił ćwiczenia rozciągające.Ja niestety tego nie zrobiłam. Przepłynęłam jedną długość basenu,potem następną i przerwa-nie jestem rozćwiczona w tym sporcie.Po przerwie znów powtórka i tak kilka razy. Dziś się czuję jakbym wczoraj zrzuciła fure węgla-bolą mnie łopatki i ramiona.To niesamowite ,ze pływanie to taki w sumie duży wysiłek,a mogłoby się wydawać,że żaden.To dlatego pływacy są tak ładnie umięśnieni.Dzieci mnie dziś znów ciągną i mnie się też chce.Może pojedziemy.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
PS.Bola mnie ramiona od dzisiejszego pływania-nie jestem wyćwiczona UPS, Myslalem, ze tylko dzieci plywaja! Pamietaj, zawsze po plywaniu trzeba sie rozcagnac. Wiem, ze to robilas, dlatego jedynym wytlumaczeniem obecnego stanu jest fakt zadkiego "rozruchu" calego ciala...(bez podtekstow) Im wiecej tym lepiej......plywania tez!!! Zauwazyłam wczoraj,grupka dzieci ,w tym moje nanim znalazły się w basenie,to trener zalecił ćwiczenia rozciągające.Ja niestety tego nie zrobiłam. Przepłynęłam jedną długość basenu,potem następną i przerwa-nie jestem rozćwiczona w tym sporcie.Po przerwie znów powtórka i tak kilka razy. Dziś się czuję jakbym wczoraj zrzuciła fure węgla-bolą mnie łopatki i ramiona.To niesamowite ,ze pływanie to taki w sumie duży wysiłek,a mogłoby się wydawać,że żaden.To dlatego pływacy są tak ładnie umięśnieni.Dzieci mnie dziś znów ciągną i mnie się też chce.Może pojedziemy. Nie pozostaje Tobie nic innego jak wlaśnie zastosowanie się do prośby dzieci,a jednocześnie próby czy przysłowia potrafią się sprawdzać,a mianowicie"Czym się zatrułeś tym się lecz"Jeżeli wszystkie mięśni bolą Ciebie od pływania to po zaliczeniu dzisiaj basenu i kilku rundek,wieczorem będziesz jak rybka i wytrwasz na forum do jutra rana.Ja niestety mogę ewentualnie skorzystać z wanny i to nie bardzo .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie pozostaje Tobie nic innego jak wlaśnie zastosowanie się do prośby dzieci...
No i własnie mam tak zrobić.Pada deszcz nie można pojeździć na rolkach, więc pojedziemy na basen Jurek .Ciesz się wanną-niektórzy i tego nie mają .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No i bylismy wszyscy na basenie.W sumie tak nam się to podoba,że przymierzamy się ,aby codziennie jeździć Dziś już nie czuję bólu ramion i łatwiej było mi dziś pływać. A dzieciaki szybko łapia pływanie i mam nadzieję,że niedługo pójdą razem z nami na duży basen bez tzw."makaronów"
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
No i bylismy wszyscy na basenie.W sumie tak nam się to podoba,że przymierzamy się ,aby codziennie jeździć Dziś już nie czuję bólu ramion i łatwiej było mi dziś pływać. A dzieciaki szybko łapia pływanie i mam nadzieję,że niedługo pójdą razem z nami na duży basen bez tzw."makaronów" Widzę że miałem racje,pływanie pomogło, zakwasy poszły w niepamięć.Teraz z nowym zapasem siył masz szansę wytrzymac na forum do rana.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Chyba raczej nie,bo rano trzeba wstać-czeka wyjazd
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Chyba raczej nie,bo rano trzeba wstać-czeka wyjazd Wyjazd ponownie na basen,czy na Bermudy
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
czas do tylu nir bylam na forium aaa teraz aktuaknmnie to jest takie wsztstko dziwne , nawer kolor
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
czas do tylu nir bylam na forium aaa teraz aktuaknmnie to jest takie wsztstko dziwne , nawer kolor
Zmień dilera.Sprzedał Ci jakies g***o.Miesza Ci towar z Persilem
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|