Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Certyfikaty (Przeczytany 6802 razy)
|
Marnaj
Go
|
Lista doradców żywieniowych i innych z uprawnieniami wciąż rośnie, a ja nie widzę by z niej skreślono kogoś. Lista już istnieje kilka lat, a wiem że kilka osób już nie żyje i wciąż figóruje na tych listach - dlaczego władze tego forum nie widzą, albo nie chcą widzieć bo jest im to na ręke. Jak widać boją się przyznac ile to tak zdrowych - optymalnych - na tak dobrej diecie odeszło z tego świata przedwcześnie, a mieli być tacy zdrowi - nieśmiertelni. Marnaj
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
... dlaczego władze tego forum nie widzą, albo nie chcą widzieć... Marnaj "...władze tego forum" - czyli ja - "...nie widzą..." - bo - nie mają i nie chcą mieć żadnego wpływu na kompetencje Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Bractw Optymalnych. Proszę takie sprawy kierować bezpośrednio do ZG OSBO.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
O przpraszam -może lepiej do Komisji Zdrowia OSBO.
|
|
|
|
|
|
|
Makot-ka
Go
|
a mieli być tacy zdrowi - nieśmiertelni. Marnaj No pewnie by byli, może nie nieśmiertelni, ale jak się manipuluje własną dietą w stronę koryta, albo jakiejś suplementacji, bo "Kwaśniewski nie na racji", a "inni wiedzą lepiej" - to wina Dr-a JK jest pewna! . PS zaglądałam na stronę OSBO - kilka numerków "ustrzelili", ale chyba nie wszystkie?
|
|
|
|
|
|
|
anna -tk
Go
|
Nigdzie sie nie doczytam,ze optymalni sa niesmiertelni!!!Dieta optymalna to nie panaceum na smierc.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nigdzie sie nie doczytam,ze optymalni sa niesmiertelni!!!Dieta optymalna to nie panaceum na smierc.
Gdy tutaj weszłam na Forum napisałam chyba podobnie Smierć jest czymś naturalnym ,czymś co czeka kazdego z nas i żadna dieta nas przed tym nie uchroni
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Gdy tutaj weszłam na Forum napisałam chyba podobnie Smierć jest czymś naturalnym ,czymś co czeka kazdego z nas i żadna dieta nas przed tym nie uchroni No może dla tych, co zajmują sie wsiowymi gusłami to nienaturalne
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Lista doradców żywieniowych i innych z uprawnieniami wciąż rośnie, a ja nie widzę by z niej skreślono kogoś. Lista już istnieje kilka lat, a wiem że kilka osób już nie żyje i wciąż figóruje na tych listach - dlaczego władze tego forum nie widzą, albo nie chcą widzieć bo jest im to na ręke. Jak widać boją się przyznac ile to tak zdrowych - optymalnych - na tak dobrej diecie odeszło z tego świata przedwcześnie, a mieli być tacy zdrowi - nieśmiertelni. Marnaj A co ma wspolnego to forum, tudziez Admin tego forum z odswiezaniem listy lekarzy, doradcow, sklepow, skladnika ciast, chlebow, serow, itd optymalnych. Dzieki Adminowi mozesz sie poklocic, oj przepraszam, podyskutowac na forum o ZO, powymieniac doswiadczenia, zdjecia, atawary, adresy, zaproszenia itd. Jeszcze tylko brakuje tu aktualizacji list personelu w Arkadii w Jeleniej, Zielonej tudziez Kalwarii....mam na mysli Gory. Ah te kobiety, sa wymagajace!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
I nie doczytasz się dopóki nie zrozumiesz, że człowiek JEST ŚMIERTELNY ale przez sposób odżywiania może wpłynąć na jakość śnierci.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
I nie doczytasz się dopóki nie zrozumiesz, że człowiek JEST ŚMIERTELNY ale przez sposób odżywiania może wpłynąć na jakość śnierci. och... nie zawsze tak wychodzi jakbyśmy tego chcieli i nie zawsze odzywianie ma wpływ na jakość naszej smierci
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Co taki doradca doradzi kiedy oni sami DO nie stosują? Więcej można się z książek dowiedzieć. Trzeba tylo czytać i zrozumieć. Wtedy doradca nie potrzebny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|