Hana
Go
|
Rudka : Zresztą przy większych ograniczeniach włosy cierpią. Przed żywieniem ,wszystko mi szwankowało ale nie włosy a teraz cudownie ozdrowiałam ale włosy -coraz to ich mniej .
Rudka, sprobuj wcierac w skore glowy /przed myciem sok z czarnej rzepy, podobno po takiej kuracji wlosy sa lsniace, grube nie wypadaja, nie ma lupiezu ani zadnych skornych dolegliwosci.
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Hana -dziękuje -spróbuje -własciwie to mam odżywke z czarnej rzepy-niewiem czy pomaga ale zła nie jest . Kupie jeszcze sok jak znajde . Tylko niewiem czy potem spłukiwać ten sok ? czy zostawiać na włosach ? Syriusz Ty to masz klawe zycie juz ci zazdroszcze -wagi tez ,przy tobie to jestem pasztetem
|
|
|
|
|
|
|
Syriusz
Go
|
Tak, mam klawe zycie. Wyobras sobie tylko, ze mam wiele takich tygodni, kiedy nie widze drugiego czlowieka, nie mowiac o jakiejkolwiek rozmowie. Oczywiscie oprucz zony i dzieci. Niestety ale za miesiac i dzieci wyjada na Uniwerki i pozostaniemy sami na conajmiej 8 miesiecy. Pozostaje telefon i internet aby do konca nie zchamiec w tym bushu. Jednak sam wybralem takie zycie i w sumie to nie chce wracac do miasta. Wczoraj rano pojechalismy do Brisbane pozegnac Polakow, ktorzy wracaja do Polski. Zegnalismy sie Smirnowem do poznej nocy i w pewnej chwili zobaczylem denko butelki. We dwoch wypilismy 0.7 litra i nawet lekkiego rausza nie bylo. Dzis w poludnie w auto i po 5 godzinach w domu. Tylko 450 km. Nic z kaca, zadnych innych dolegliwosci. A nie pilem tak juz z kilka lat chociaz z reguly to jestem abstynentem. No i policji nie bylo a ostatnio kiedy nie wyjade z domu to trafia sie dmuchanie. Pozdrawiam i dobranoc
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Tak, mam klawe zycie. Wyobras sobie tylko, ze mam wiele takich tygodni, kiedy nie widze drugiego czlowieka, nie mowiac o jakiejkolwiek rozmowie. Oczywiscie oprucz zony i dzieci. Niestety ale za miesiac i dzieci wyjada na Uniwerki i pozostaniemy sami na conajmiej 8 miesiecy. Pozostaje telefon i internet aby do konca nie zchamiec w tym bushu. Jednak sam wybralem takie zycie i w sumie to nie chce wracac do miasta. Wczoraj rano pojechalismy do Brisbane pozegnac Polakow, ktorzy wracaja do Polski. Zegnalismy sie Smirnowem do poznej nocy i w pewnej chwili zobaczylem denko butelki. We dwoch wypilismy 0.7 litra i nawet lekkiego rausza nie bylo. Dzis w poludnie w auto i po 5 godzinach w domu. Tylko 450 km. Nic z kaca, zadnych innych dolegliwosci. A nie pilem tak juz z kilka lat chociaz z reguly to jestem abstynentem. No i policji nie bylo a ostatnio kiedy nie wyjade z domu to trafia sie dmuchanie. Pozdrawiam i dobranoc
To musi byc piekne--sam na sam lub we dwoje--i NATUR --my i natura--DO POZAZDROSZCZENIA !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Syriusz -tylko zauwaz ,ze my w blokach ,miastach czy domkach jesteśmy samotni w tłumie. Widzimy drugiego człowieka -ale od nich stronimy,nie mamy czasu -bo uwielbiamy świety spokój i obawiamy sie konfliktów. a może mi sie tak wydaje -albo ja jestem samolubem
|
|
|
|
|
|
|
Syriusz
Go
|
Rudka - to co napisalas powyzej wydaje mi sie nieprawdopodobne. Przeciez w Ojczyznie tak nie bylo jeszcze ponad 20 lat temu. Uwielbialem stac w kolejkach przysluchujac sie rozmowom a ile wiedzy zdobylo sie w tym czasie. Bylem mlodym czlowiekiem a w kolejkach stali przewaznie starsi. Nawet prawdziwej historii mozna bylo nauczyc sie od nich. Tutaj dopiero zaczalem czuc sie samotnym w tlumie ale glownie dlatego, ze bylem obcy. A Ty piszesz, ze mieszkajac w blokowiskiu mozna czuc sie obcym. Toz Ty zamknelas granice Polski dla mnie. Nie wroce tam gdzie mam byc samotnikiem w tlumie. Ech, co za zycie. To juz wole pozostac tutaj i rozmawiac ze swoimi zwierzetami i ptaszkami. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Co poeta mia³ na my¶li? ja postaram sie rozszyfrowac: w kazdej chwili swojego zycia jestes na planecie Ziemia, czy o to chodzilo ????
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Syriusz -no nie wcale tak nie chciałam ,ale masz racje też brakuje mi tamtego kolejkowego klimaciku -no i zdrowego zarła . Nic juz nie pachnie jak dawniej . Po za tym wróciłam własnie od matki ,tam codzienne wizyty dziadków- ich wspomnień juz mnie umęczyły może już ze mnie zrobiła sie stara maruda.
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
Co poeta mia³ na my¶li? ja postaram sie rozszyfrowac: w kazdej chwili swojego zycia jestes na planecie Ziemia, czy o to chodzilo ???? chyba tak .... best regard's
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Następnym razem zajrzę do słownika,by zrozumieć spiew słowika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|