Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Jadłospis DO dla 3-latka (Przeczytany 5514 razy)
|
kate
Go
|
Witajcie!Jestem tu nowa.Dzisiaj zaczynam żywienie optymalne.Uff to nie takie proste..a najbardziej przeraża mnie to licznie czyli zachowanie właściwej proporcji:B:T:W Najgorsze ze nie mam wagi kuchennej więc wszystko na oko ale mam jeszcze jeden problem bo mam 3,5 letnie bliźniaki i równiez chciałabym im wprowadzić tą dietę ale nie spotkałam sie jeszcze z jadłospisem właśnie dla najmłodszych.Pomóżcie
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Witajcie!Jestem tu nowa.Dzisiaj zaczynam żywienie optymalne.Uff to nie takie proste..a najbardziej przeraża mnie to licznie czyli zachowanie właściwej proporcji:B:T:W Najgorsze ze nie mam wagi kuchennej więc wszystko na oko ale mam jeszcze jeden problem bo mam 3,5 letnie bliźniaki i równiez chciałabym im wprowadzić tą dietę ale nie spotkałam sie jeszcze z jadłospisem właśnie dla najmłodszych.Pomóżcie czytaj posty lekarki,jest w nich duuuuuuuuuuuzo na temat zywienia,rowniez dla dzieciaczkow.No i jeszcze jedna uwaga ,pozwol dzieciom wybierac i nigdy nie nalezaloby ich zmuszac do dalszego jedzenia,bo np. inni tak robia.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
nie spotkałam sie jeszcze z jadłospisem właśnie dla najmłodszych.Pomóżcie Zeby sie spotkac trzeba szukac: http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=699.0 + "Zywienie optymalne" J. Kwasniewskiego str.70 z gotowymi przepisami + jeszcze kilka tematow na forum---szikaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|