kate
Go
|
Szukałam dzisiaj cos na temat prądów selektywnych i znalazłam ten artykuł.
|
|
|
|
|
|
|
kate
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ten 'głąb' co to pisał kilka lat twmu, może dziaj wie nieco więcej.
|
|
|
|
|
|
|
kate
Go
|
Jestem poczatkujaca i mieszane mam uczucia po przeczytaniu tego artykułu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
I właśnie o to chodzi autorowi tego artykułu, a twoimi mieszanymi uczuciami i tak się nikt nie przejmuje. Dasz wiarę to dobrze, nie uwierzysz - to też dobrze, bo to twoja sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
kate
Go
|
dzięki admin, wezmę to pod uwagę.
|
|
|
|
|
|
|
kate
Go
|
Może wypowiedzą się Ci co mieli zastosowane juz prądy selektywne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja miałam te prądy stosowane, tylko że nie miałam poważnych schorzeń. Po prądach PS miałam niższe ciśnienie i wolniejsze tętno. Ograniczyłam wtedy branie leków ( beta-blokerów). Znajomemu ciągle zimne nogi, po prądach zrobiły się ciepłe. Rozmawiając z fizjoterapeutką, robiącą te prądy i z pacjentami, dowiedziałam się, że nie jedna osoba uniknęła przez nie amputacji nogi. "Kate", myślę, że tym artykułem z 2003 roku, napisanym niewiadomo przez kogo (nie podane tytuły, ani specjalność) chciałaś posiać zwątpienie w dietę. Może znajdziesz jeszcze artykuł, w którym się ktoś wypowiada, że mu te prądy zaszkodziły?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
... napisanym niewiadomo przez kogo (nie podane tytuły, ani specjalność) chciałaś posiać zwątpienie w dietę...
http://www.znanylekarz.pl/lekarz-18128-piotr-breborowicz-kardiolog-internista-poznan-baranowo.phpTeraz juz wiadomo kto to jest! Tak na marginesie to jednak nalezy POMYSLEC i uswiadomic sobie ze wiekszosc problemow kardiologicznych to wielka porazka medycyny! O co chodzi? O stosowanie profilaktyki ktore zastapiono "leczeniem zywych trupow" Co to za leczenie, gdzie miazdzyca zanim "usmierci" pozwala zarobic na "uporczywej terapii"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ten 'głąb' co to pisał "Halina Ch" Z podanego linka przez "miśka" wynika, że to bardzo dobry i życzliwy pacjentom kardiochirurg!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
O co chodzi? O stosowanie profilaktyki ktore zastapiono "leczeniem zywych trupow" Shocked :lol:A Dieta Optymalna to taka to taka profilaktyka "od stóp do głów"
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
cyt.Dodatkowymi niekorzystnymi cechami "diety optymalnej" oprócz nadmiaru tłuszczy są: • zbyt mała zawartość błonnika i związane z tym problemy z wypróżnianiem (o ile nie wystąpią biegunki tłuszczowe przy znacznym nadmiarze tłuszczy), ....to w końcu co można dostać fajne są komentarze pod tekstem Pana drrrr
|
|
|
|
|
|
|
|