forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy,
Go
.
Zaloguj si
, lub
zarejestruj
prosz.
2024-11-22, 10:54:09
1 Godzina
1 Dzie
1 Tydzie
1 Miesic
Zawsze
Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:
Szukanie zaawansowane
5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.
669690
wiadomoci w
4061
wtkach; wysane przez
34
uytkownikw
Najnowszy uytkownik:
root
forum.dr-kwasniewski.pl
Działy Forum
Kuchnia Optymalna.
Twaróg z kwaszonym ogórkiem
« poprzedni
nastpny »
Strony:
1
2
3
4
[
5
]
Autor
Wtek: Twaróg z kwaszonym ogórkiem (Przeczytany 83674 razy)
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
Odp: Twaróg z kwaszonym ogórkiem
«
Odpowiedz #80 :
2021-09-13, 09:04:29 »
Cytuj z: admin 2021-09-12, 15:00:58
To jest kontrolowane gnicie - w "serniku" powinno pozostać około 25% twarogu i 75% zgnilizny.
Dla
smaku (podniebienia) czy wartości odżywczych?
Zapisane
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
Odp: Twaróg z kwaszonym ogórkiem
«
Odpowiedz #81 :
2021-09-13, 12:11:46 »
W to nie wnikam.
Zapisane
www.dr-kwasniewski.pl
Strony:
1
2
3
4
[
5
]
« poprzedni
nastpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
Działy Forum
-----------------------------
=> Dieta Optymalna "ZŁOTA KSIĘGA"
=> Sport to zdrowie.
=> Żywienie Optymalne
=> Dieta Optymalna
=> Artykuły opublikowane
=> Prasa
=> Kuchnia Optymalna.
=> Książka Kucharska
=> Niespodzianka dla każdego z Was
=> Wolne tematy