Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Przebiałczenie - już oficjalnie. (Przeczytany 7859 razy)
|
kristan
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Waldek
Go
|
Może powiedz dokładnie jakią ilość białka ci naukofcy podali jako "przebiałczającą"?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
zenon
Go
|
Nie ma sie z czego cieszyc. Juz i tak srednie spozycie bialka na swiecie jest male i bez tego rodzaju doniesien. Porownujac srednie spozycie bialka dzis i chociazby sto lat temu to zmalalo ono w niektorych krajach prawie dwukrotnie.
Znacznie grozniejszy od nadmiaru bialka jest jego niedobor. Bialko na prawde ciezko przedawkowac. Trzeba sie bardzo bardzo wysilic by tego dokonac.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
Zatem oficjalne czy nie? Bo admin mowi, ze jednak nie.
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie ma sie z czego cieszyc. Juz i tak srednie spozycie bialka na swiecie jest male i bez tego rodzaju doniesien. Porownujac srednie spozycie bialka dzis i chociazby sto lat temu to zmalalo ono w niektorych krajach prawie dwukrotnie.
Znacznie grozniejszy od nadmiaru bialka jest jego niedobor. Bialko na prawde ciezko przedawkowac. Trzeba sie bardzo bardzo wysilic by tego dokonac.
Ciekawe skąd takie dane miał Zenon ?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale tylko zwierzęcego.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|
|