maria
Go
|
chciałam zapytać czy prądy selektywne mogą pomóc przy dolegliwościach kobiecych jakimi są obniżenie i wysuwanie się narządów rodnych . zaznaczam ze chodzi o osobę na diecie optymalnej i osobę nieoptymalna . proszę o odpowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
maria
Go
|
zapytam jeszcze raz. Moze ktoś podpowie gdzie szukać odpowiedzi na poruszony przeze mnie temat ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja uważam, że ta sprawa jest na tyle poważna, że należałoby szukać odpowiedzi u lekarza optymalnego. Może zadzwonić do jakiejś Arkadii?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
chciałam zapytać czy prądy selektywne mogą pomóc przy dolegliwościach kobiecych jakimi są obniżenie i wysuwanie się narządów rodnych . zaznaczam ze chodzi o osobę na diecie optymalnej i osobę nieoptymalna . proszę o odpowiedzi Bardzo mi przykro, ale nie mogę pomóc. Nie mam pojęcia co to jest za choroba i ponieważ nie dotyczy mnie, ani nikogo znajomego - nie interesowałam się nią.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...obniżenie i wysuwanie się narządów rodnych ... Jedno jest raczej pewne, ze nie zaszkodzi. Ale lekarz bedzie wiedzial jak i co w przeciwienstwie do "domowego wynalazcy" amatora mocnych wrazen.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Nie mam pojęcia co to jest za choroba i ponieważ nie dotyczy mnie, ani nikogo znajomego - nie interesowałam się nią...
Opal czy zartujesz, czy powaznie piszesz? To jest niezmiernie czesta przypadlosc wszystkich kobiet rodzacych "dolem"!!!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Piszę poważnie, więc i Ty sobie ze mnie nie żartuj. Rodziłam naturalnie, ale nie mam takiej choroby, czy przypadłości - obojętnie jakby to zwał. W ogóle z tym "rzeczami" jest super - mrrr.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
To jest niezmiernie czesta przypadlosc wszystkich kobiet rodzacych "dolem"!!! Grizlly, skoro jesteś taki obeznany w tym zagadnieniu - to dlaczego nie odpowiedziałeś i nie pomogłeś Marii, tylko mnie? Przecież to ona jest tutaj osobą najbardziej zainteresowaną. Ja nie potrzebuję pomocy, ale ona najwyraźniej jej szuka.
|
|
|
|
|
|
|
maria
Go
|
Ja uważam, że ta sprawa jest na tyle poważna, że należałoby szukać odpowiedzi u lekarza optymalnego. Może zadzwonić do jakiejś Arkadii? Tak mi napisała Renia . Właśnie miałam nadzieję że forumowicze ocierający się o arkadie słyszeli o tym problemie i możliwościach leczenia . Mimo wszystko dziękuję za wypowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tylko raz słyszałam o takim problemie i wiem, że ta kobieta miała robioną operację ginekologiczną, lub jak to teraz nazywają - zabieg.
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
Nie mogę wypowiadać się na temat prądów selektywnych, ale mogę polecić proste ćwiczenie izometryczne. Siedząc, należy napiąć mięśnie pośladków przez 6 sekund, tak mocno, jak tylko się da, cały czas spokojnie oddychając. Następnie rozlużnić się i za chwilę ćwiczenie powtórzyć. Im częściej, tym lepiej.Cudów nie zdziała, ale wzmocni mięśnie i problem nieco się zmniejszy. Zaletą tego ćwiczenia jest, że można go wykonywać w czasie konferencji naukowej, spotkania biznesowego, w pociągu, a nawet w kościele i nikt niczego nie zauważy.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
chciałam zapytać czy prądy selektywne mogą pomóc przy dolegliwościach kobiecych jakimi są obniżenie i wysuwanie się narządów rodnych . zaznaczam ze chodzi o osobę na diecie optymalnej i osobę nieoptymalna . proszę o odpowiedzi
a co na to lekarka????
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
chciałam zapytać czy pr±dy selektywne mog± pomóc przy dolegliwo¶ciach kobiecych jakimi s± obniżenie i wysuwanie się narz±dów rodnych . zaznaczam ze chodzi o osobę na diecie optymalnej i osobę nieoptymalna . proszę o odpowiedzi
a co na to lekarka???? Jeśli forumowa, to zapewniam że zaleci jak zwykle placki ziemniaczane. Może z domieszką marchwi. W temacie głównym niestety nie pomogę ale wydaje mi się, że to problem niezależny od układu wegetatywnego.
|
|
|
|
|
|
|
|