Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: 17 lipiec 1969... (Przeczytany 9650 razy)
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja oglądałam w "Szmaragdzie" i jeszcze wyszłam na dwór popatrzeć na księżyc Lądowanie na Księżycu było 20. 07. 1969r.
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Mnie to tam nie interesuje, zdania mieć nie mogę, bo nie mam informacji. "Nie powyżej butów, szewczyku", jak mawia porzekadło. Trzeba zajmować się sprawami swojego własnego formatu, bo inaczej to dziecinne bajdurstwo. Dedukować można z przesłanek, ale żadne zdjęcie nie jest dziś przesłanką ani za, ani przeciw, bo na zdjęciu to ja mogę być nawet w łóżku z Monicą Bellucci jak ktoś chce... Taka technika...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
z Monicą Bellucci jak ktoś chce... Pierwsze słyszę o tej "Monica...", ale już ją sobie staksowałem internetowo.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Pierwsze słyszę o tej "Monica...", ale już ją sobie staksowałem internetowo. Jak widzę, nawet w formie pisanej wywiązujesz się z 10. zasady określonej w Chwali się, gdy ktoś używa powszechnie przyjętych symboli graficznych zgodnie z nich przeznaczeniem... PS. Wyjaśniam, bo już mi tu poprawiano -- pusty cytat jest tylko linkiem do całego postu; zajmuje mniej miejsca niż cytowanie całości, a funkcjonalność identyczna -- wystarczy kliknąć; nie ma więc sensu cytować całego postu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Ja czytałam ,że z tym lądowaniem na księżycu to wielka bujda .
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A ja czytałem, że Dieta Optymalna, to też wielka bujda. Podać linki?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
A ja czytałem, że Dieta Optymalna, to też wielka bujda. Podać linki? admin nie musisz podawać, wystarczy kliknąć w google... jest tam tego cała masa...
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
„Wielka bujda” ma jakąś definicję? Bo przykładowo smoki są baśniowe i wielką bujdą bym ich nie nazwał.
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Czytałam 2 tygodnie temu w" Angorze "-przedruk Z "Nie" -więc teraz już nie jestem taka wierząca.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|