Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Nadmiar skóry ... (Przeczytany 5652 razy)
|
bredda
Go
|
Witam. Zrzuciłem bardzo dużo zbędnej masy tłuszczowej, ale pozostał nadmiar skóry ;/ Pamiętam, że w książce dr. Kwaśniewski umieścił list od jednej z fanek OŻ w którym pisała, że po zrzuceniu kg jej brzuch stał się jędrny i smukły. Czy to jest normalny proces organizmu przy OŻ ? Czy znacie może jakieś dodatkowe metody na to ?
Pozdrawiam ! Z góry dziękuje za odpowiedź !
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Skóra skórą, ale jeszczeo mięśnie trzeba zadbac
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Witam. Zrzuciłem bardzo dużo zbędnej masy tłuszczowej, ale pozostał nadmiar skóry ;/ Pamiętam, że w książce dr. Kwaśniewski umieścił list od jednej z fanek OŻ w którym pisała, że po zrzuceniu kg jej brzuch stał się jędrny i smukły. Czy to jest normalny proces organizmu przy OŻ ? Czy znacie może jakieś dodatkowe metody na to ?
Odpowiadam: ta odpowiedź jest kierowana wyłącznie do tej jednej fanki OŻ, a nie do ciebie. Ale pewne praktyczne wnioski i uogólnienia można formułować na tej podstawie, bo opisany przypadek występuje w znacznym procencie populacji chudnących otyłych i właśnie dlatego został opublikowany.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A o ilu kilogramach mowimy? Dlaczego pytam? Otoz ja tez zrzucilem 15 kg w ciagu paru miesiecy i nadmiaru skory nie mialem. Ale stosowalem zywienie optymalne od A do Z. A TY? I do dzis nie mam nadmiaru skory ( ? ). Tak to juz jest. Mozesz powiedziec w jaki sposob straciles te X kilogramy?
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|