Iga
Go
|
To lepiej je ubierać niż żywic? Na szczęście nie przebywam z nimi codziennie i dobrze,bo nie wytrzymałabym nerwowo słuchając tego, ile to dziś nie zjedli,a jeszcze ile by zjedli . http://www.digart.pl/emotikony/pizza.gif
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof.K.
Go
|
To lepiej je ubierać niż żywic? Moja dziewczyna używa w stosunku do mnie dokładnie tego samego zwrotu.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
jeżeli ktoś dużo je i chce przytyć ale jednak nie może przybrać na wadze to prawdopodobnie ma w układzie pokarmowym konsumentów w postaci pasożytów. Na tym forum ktoś już o tym pisał a nawet dał gotowy zestaw ziół na walkę z pasożytami.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Skład: 50 gr ziela tymianku 50 grkłącza tataraku 50 gr korzenia omanu 25 gr ziela liści mięty pieprzowej 25 gr liści orzecha włoskiego 10 gr piołunu
Wszystkie składniki wymieszac. Dwie łyżki mieszanki wsypać do termosu i zalać 2-3 szklankami wrzątku. Po godzinie mozna pić 3xdz po pół szklanki między posiłkami--przez TYDZIEŃ. Póżniej 1 x dz minimum tydzień/ale mamy adnotacje na oryginale,że im dłużej tym lepiej/-napewno nie zaszkodzi! Łącząc w/w przepis z zapperem /w "operowaniu" nim mamy półtoraroczne doświadczenie/-EFEKT MUROWANY. Wszystkie w/w składniki są osiągalne w Herbapolu za grosze-i najważniejsze-to się da naprawdę wypic.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof.K.
Go
|
jeżeli ktoś dużo je i chce przytyć ale jednak nie może przybrać na wadze to ...
No i właśnie jak to jest? Da się nabrać wagi na diecie z 50-100g białka i 50g węgli + tłuszcz do zaspokojenia głodu? Rozumiem, że na tej diecie prawie niemożliwe jest nabranie tkanki tłuszczowej. Prawda? Dodam, że nie mam niedowagi ani niedoboru mięśni, ale chciałbym być jeszcze lepszą sylwetkę.
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof.K.
Go
|
nie być, a mieć lepszą sylwetkę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jeśli stwierdzi się nosicielstwo przez badania laboratoryjne, to od wytrucia pasożytów jest bodaj parazytologia lekarska. Zaczyna się jednak od lekarza pierwszego kontaktu, a nie od ziela.
PS a ziółka, jeśli ma się chęć - najlepiej spożywać w formie nalewek, a nie wodnych roztworów. Alkohol znacznie lepiej wyciąga i trawi niż woda - nawet wrząca!
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
Wytrucie pasożytów wcale nie jest takie proste. Bliska mi osoba walczyła z glistą pół roku, wszystkimi dostępnymi środkami, od Vermoxu i podobnych poczynając, na pestkach dyni i Balsamie Kapucyńskim kończąc. W międzyczasie piła też wspomniane wyżej ziółka.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie, tu nede z Toba gadal. "Niech Admin wysle do mnie maila" bo musze z Nim pogadac.!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|