|
|
admin
Go
|
"Obiecanki cacanki..."
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
"Obiecanki cacanki..." No, niby tak, ale sorry - nie tym razem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"Opal" no nie daj się prosić dłużej niż dwa tygodnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Admin, Twoją prośbę obiecuję przemyśleć. Przyznaję, że KOCS u mnie, już został rozdziałem zamkniętym. Kontynuacja wymaga ode mnie przełamania złośliwości Teresy, ale nie wykluczam, że dam radę wznieść się poza jej przyziemność.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Oj tam! Jak bym ja się przejmował wszystkimi złośliwościami, to dawno bym już nie był "admin"-em, ku uciesze wielu... PS Ale, czy ja muszę wszystkim radość sprawiać?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
"Opal" ja też proszę...czasami jst tam taka cisza..że aż mni strach ogarnia.. ..a wnet zaczną się pikniki na KOCS-u... Renia przecież ja nie jestem z marmuru takiego jak na grobie mojego Taty Cicho nie będę, zagadam do Ciebie albo tutaj, albo, tam... na priwa a nie na tamtym świecie
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ale, czy ja muszę wszystkim radość sprawiać? No wiesz lubię jak to robisz - zwłaszcza mnie - <egoistka >
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja specja Kontynuacja wymaga ode mnie przełamania złośliwości ..
Ja specjalnych zlośliwości nie widziałam, jedynie różnicę zdań..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia przecież ja nie jestem z marmuru takiego jak na grobie mojego Taty Cicho nie będę, Milczenie jak grób..nie jest moją mocną stroną.. i chyba na tym świecie nie będzie...chyba, że będzie...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Milczenie jak grób..nie jest moją mocną stroną.. i chyba na tym świecie nie będzie...chyba, Oby Wpadłam wysuszyć się, również zęby przed komputerem. Moi faceci nie odpuszczają i swoją porcję wody musiałam dzielnie na siebie przyjąć Przynajmniej wiem, że powodzenie nie opuści mnie kolejny rok. Życzę wszystkim kolejnego, cudownego dnia świetowANIA
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że moi faceci już nie praktykują "lania wody" ..a dzieciaki już nie chciały w tym roku pistoletów na wodę..tak mi się upiekło..
|
|
|
|
|
|
|
|