Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: 10-lecie OSBO (Przeczytany 31715 razy)
|
renia
|
A Janosik?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakby wpłacił na OSO, to niechby i Janosik...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Wilhelm Tell i jeszcze paru innych, obcojęzycznych i ... się można nieźle obłowić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tylko, że oni biednym, niewykształconym dawali.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tylko, że oni biednym, niewykształconym dawali. No właśnie! Tego nie rozumiem, na co komu RollsRoyce jak prawa jazdy nie ma, a na kierowcę i paliwo nie stać! Zmarnowane pieniądze!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Blichtr i splendor do tego!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No a jak, bo "co ludzie powiedzą"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Zmarnowane pieniądze! Fakt! Tyle skoncentrowanej, wysokowydajnej, najłatwiej przyswajalnej energii marnować. Za takie coś długie życie w biedzie się należy. Dla tych, co marnując dają i dla tych co biorąc marnują- oczywiście. Koniec świata- dla ateistów, a początek raju- dla wierzących.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Adminie- choć stanowisz sobą wyjątek! Klauzula odpowiedzialności za własne bazgroły jest optymalnym rozwiązaniem na forum mojego Przyjaciela, na którym Ty administrujesz. Jestem Ci realnie zobowiązany za to, że pozwalasz mi na taką właśnie formę gimnastyki umysłu dopóty, dopóki go mam. Dziś odkryłem, że... "spacja" mną manipuluje. Pewne- dlatego że piszę z czterech klawiatur i niekiedy jedna drugą nieco "ugniata". Do końca niedzieli wniosę poprawki. Jak się da, to może coś to da. A nawiązując do własnej, cytowanej wypowiedzi, powyższa dotyczy braku możliwości edytowania tekstu ze strony użytkowników, którzy mogą bez przeszkód- latami analizować własne błędy z jedynym, małym wyjątkiem i o takiej odpowiedzialności na dzień dzisiejszy jest ma mowa! Nie jednym! "... z jednym, niemałym wyjątkiem..."- tak przecież chciałem napisać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|