Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: WYBORY 2010 (Przeczytany 7606 razy)
|
mateoosh12
Go
|
Wybory 2010 r. I tura.
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
zakaz spamowania, proszę tylko oddać głos. Ewentualne pytania - tylko PRIV.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Mateoosh możesz poprawić sondę? Są tu osoby, które nie oddadzą głosu na nikogo.
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
okazuje sie ,że korwin też jest żydem
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Okazuje się, że wśród Lachów, tylko mośki rozprawiają o Żydach!
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
No nie wiem. W wyborach perzydenckich 2010 też głosowałam na obydwu kandydatów po równo, czyli głos miał być nieważny. Taka manifestacja, bo co robić gdy się nie ma spośród kogo wybrać?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Czyli, paradoksalnie mogłoby to świadczyć o pewnej dojrzałości części społeczeństwa, aczkolwiek, dlaczego głównie na obszarach wiejskich?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No nie wiem. W wyborach perzydenckich 2010 też głosowałam na obydwu kandydatów po równo, czyli głos miał być nieważny. Taka manifestacja, bo co robić gdy się nie ma spośród kogo wybrać?
Teresa, to Ty chciałaś mieć dwóch prezydentów.. ..z jednym ciężko wyrobić..
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No nie wiem. W wyborach perzydenckich 2010 też głosowałam na obydwu kandydatów po równo, czyli głos miał być nieważny. Taka manifestacja, bo co robić gdy się nie ma spo¶ród kogo wybrać?
Jeżeli nie ma na kogo głosować to się nie idzie na wybory bo przecież oddając głos nie"ważny" tylko popierasz system który "produkuje" nieważnych kandydatów statystyki wtedy dumnie mówią że ileśtamprocent wzięło udział w wyborach z czego np. 20% było nieważnych ;P wiecokoło 30% decyduje która chińska dziewica trzyma sztandar władzy
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|