renia
|
Masz prawdziwą alergię, czy tylko czujesz do tego niechęć?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wątróbka powoduje u mnie odruch wymiotny , mimo iż pełna dobrych chęci chciałam to przełknąć. Móżdzek , oj nie .Fuj. A nerki owszem, tak. Mój kot je całe życie nerki i jajka na twardo i ma 16 lat,Jest facet w formie,zresztą nazywa się Salomon.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, gdybym ja miała takie odruchy przy wątróbce i móżdżku, to bym nie zmuszała się do ich jedzenia, ani bym się tym nie zamartwiała. Moja dwójka dzieci ma podobnie.. W żótkach są wszystkie niezbędne składniki pokarmowe i do tego można wybrać mięsa, które się lubi i jest dobrze. Mi nie podchodzą cynadry..
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No właśnie , najlepiej jeść coś co się lubi . Mi posmakowała herbata z masłem i to ja pije. Choć podroby takie korzystne to ja po prostu zjem co mogę. A uwielbiam wszystkie chrząstki, skorki, jak objem kości to pies nie ma co obgryzać. Zawsze tak miałam. W domu wszyscy zostawiaja mi he, he resztki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba w każdym domu jest taki ktoś "od resztek"..
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Wątróbka cielęca w śmietanie - znakomita. Wyszedł pyszny sosik, oczywiście zamiast mąki dałam tradycyjnie utarte jabłko.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dobra wiadomość. Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Ja wątróbkę robię podobnie jak Ty Teresko . Novum tej potrawy to duszę ją w czerwonym wytrawnym winie.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja wątróbkę robię podobnie jak Ty Teresko . Novum tej potrawy to duszę ją w czerwonym wytrawnym winie. Wino zamiast wody? Czemu nie
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Ja wątróbkę robię podobnie jak Ty Teresko . Novum tej potrawy to duszę ją w czerwonym wytrawnym winie. Wino zamiast wody? Czemu nie ... to juz alkohol w potrawach przemycacie? ....
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wino - dobra kuchenna przyprawa - znajduje wiele zastosowań, do mięs jak najbardziej
|
|
|
|
|
|
|
|
|