Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Polpasiec (Przeczytany 7674 razy)
|
sewero
Gość
|
Pamietacie Mattiasa z Niemiec? Byl tu kiedys prosil o wskazowki. Teraz napisal do mnie z prosba bym wstawila jego watek bo nie potrafi po polsku. Zachorowal na polpasiec. Teraz ma ciagle bole i nie wie jak temu zaradzic. Jego lekarz w Niemczech powiedzial ze musi z tym zyc i ze te bole dlugo dlugo beda. Jego pytanie: Czy ktos moze mu dac jakas rade co moglby oprocz zywienia optymalnego zrobic by pozbyc sie tego bolu. Jego drugie pytanie to czy ktos z was wie w jakiej arkadi mowia po niemiecku. Chcialby wyslac tam swoja mame ale ona niestety nie zna polskiego. Widzicie wiedza Doktora dociera wszedzie ale nie wszedzie sa lekarze optymalni . Szkoda. (
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
|
Przed kilkunastu laty moja cĂłrka zachorowaĹa na pĂłĹpasiec, w celu zĹagodzenia dolegliwoĹci zrobiĹam maĹÄ : Azulan 10g (nalewka z rumianku) Nalewka z arniki 5g Nalewka z glistnika 5g smalec nie solony 60g Smalec i nalewki lekko podgrzaÄ i dobrze wymieszaÄ. PrzechowywaÄ w lodĂłwce. Nalewki kupiĹam w sklepie zielarskim. SmarowaÄ na noc, a rano zmywaÄ odwarem ze skrzypu. Mojej cĂłrce bardzo ĹagodziĹo dolegliwoĹci i Ĺadnie siÄ goiĹo.
Przepis pochodzi z ksiÄ
Ĺźki W. PoprzÄckiego "ZioĹolecznictwo" Pozdrawiam i ĹźyczÄ szybkiego powrotu do zdrowia Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
A czemu wiatrĂłwki nie przechorowaĹ za mĹodu?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
A czemu wiatrĂłwki nie przechorowaĹ za mĹodu?
Wojtek o ile mi wiadomo na pĂłĹpaĹca moĹźna chorowaÄ nie jeden raz w Ĺźyciu. W chwilach osĹabienia systemu immunologicznego ten "kolega" moĹźe cie nawiedziÄ.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Racja! SprawdzaĹÄm czujnoĹÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Racja! SprawdzaĹÄm czujnoĹÄ... Grunt to szybkoĹÄ reakcji .
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|