Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Pokazujemy okolice naszego miejsca zamieszkania z Google Maps (Przeczytany 9566 razy)
|
anakin
Go
|
Zacznę od tego, że kocham moje miasto. Jest śliczne! <3 2 tygodnie temu przeprowadziłem się z samego jego serca na obrzeża. I jest tu przecudownie. Zielono cicho i spokojnie, o niebo lepiej niż w centrum. Sami zresztą zobaczcie. Biega się mi o wiele przyjemniej. A tam niżej ostatnio wyszedłem pokopać piłkę. Nadal jestem obunożny, i nadal potrafię strzelić petardę z lewej nogi. Inny widok na to "boisko". Tu też coś z mojej bajki. Ale niestety grając na takim "żelazku" - jeden mocniejszy topspin i piłeczka pęka. A z tego zielonego wzniesienia pięknie widać po zmierzchu gwiazdy. Światła miasta niejako mi je skrywały, a tutaj mogę podziwiać gwieździste nocne niebo w całej krasie. Myślę nawet o zakupie teleskopu! Na razie mam jedynie moją lunetę... od 20 lat już. A nieco dalej i w innym kierunku - cud, miód i orzeszki. Jak dla mnie poezja. A trochę niżej - park!Jedynie basen olimpijski mi się oddalił. Przedtem było 15 minut marszu, a teraz 15 minut jednośladem. Mam nadzieję, że nie mieszkacie tak całkiem tam, gdzie diabeł mówi: "dobranoc", i że do Was też zawitał samochodzik Google'a. I pochwalicie się swoją okolicą!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zacznę od tego, że kocham moje miasto. Jest śliczne! <3 2 tygodnie temu przeprowadziłem się z samego jego serca na obrzeża. I jest tu przecudownie. Zielono cicho i spokojnie, o niebo lepiej niż w centrum. Sami zresztą zobaczcie. Biega się mi o wiele przyjemniej. A tam niżej ostatnio wyszedłem pokopać piłkę. Nadal jestem obunożny, i nadal potrafię strzelić petardę z lewej nogi. Inny widok na to "boisko". Tu też coś z mojej bajki. Ale niestety grając na takim "żelazku" - jeden mocniejszy topspin i piłeczka pęka. A z tego zielonego wzniesienia pięknie widać po zmierzchu gwiazdy. Światła miasta niejako mi je skrywały, a tutaj mogę podziwiać gwieździste nocne niebo w całej krasie. Myślę nawet o zakupie teleskopu! Na razie mam jedynie moją lunetę... od 20 lat już. A nieco dalej i w innym kierunku - cud, miód i orzeszki. Jak dla mnie poezja. A trochę niżej - park!Jedynie basen olimpijski mi się oddalił. Przedtem było 15 minut marszu, a teraz 15 minut jednośladem. Mam nadzieję, że nie mieszkacie tak całkiem tam, gdzie diabeł mówi: "dobranoc", i że do Was też zawitał samochodzik Google'a. I pochwalicie się swoją okolicą! Dopiero zauważyłam ten wpis i zdjęcia. Ładnie, dużo zieleni...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bym tez pokazała swoje miejsce zamieszkania, (widać na nim nawet naszego syna, naszego psa, mój samochód) ale bym wolała żeby to był zamknięty wątek - tylko dla osób zarejestrowanych...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Dopiero zauważyłam ten wpis i zdjęcia. Ładnie, dużo zieleni... No ba! Dopiero wczoraj zaszedłem do parku, a tam 8 strusi w ogrodzonym "wybiegu"! Nie mogłem się napatrzeć. One też mną się zainteresowały i zaczęły się ganiać, popisywać przede mną. A przynajmniej takie odniosłem wrażenie, że to widowisko specjalnie dla mnie. Wolałem pójść, bo "zabawa" robiła się coraz ostrzejsza. Ten park w ogóle jest super. Kościółek nieopodal parku też jest bardzo urokliwy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mariusz, szukasz Anakina, żeby go sprać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mariusz, szukasz Anakina, żeby go sprać?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Mysle, ze i Dasna by dala spokojnie rade
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mysle, ze i Dasna by dala spokojnie rade Chyba, że sobie elektrody do czaszki przyczepi i będzie Voldemort
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|