Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: ile jajek? (Przeczytany 30443 razy)
|
Iga
Go
|
Zbyszku odpowiedz mi proszę na moje pytanko.Strasznie to jest intrygujące co napisałeś,że zjadasz jeden posiłek o 21,22.Chciałabym wiedzieć co zjadasz i ile.
Dzisiaj np - karkowka mielona , smazona na smalcu z ziemniakami, grzybami i cebula, ogorek kiszony , kilka kostek czekolady. B70, T160, W ok 60. P.s oczywiscie do tego cola light Musisz mieć zaje***ste sny. Może je opiszesz?
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
No to coś nas zwodzisz. Miało być kilkanaście żółtek a jest Cola Light.
ps. wczoraj z przydziału dostałem 2L Coca Coli Heavy, wypiłem może jedną szklankę i dałem spokój.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zapomnialem dodac , ze jeszcze 4 zoltka
Acha jeszcze do tego wszystkiego 4 żółtka .To wszystko w jednym posiłku.Intrygujące.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Zbyszku odpowiedz mi proszę na moje pytanko.Strasznie to jest intrygujące co napisałeś,że zjadasz jeden posiłek o 21,22.Chciałabym wiedzieć co zjadasz i ile.
Dzisiaj np - karkowka mielona , smazona na smalcu z ziemniakami, grzybami i cebula, ogorek kiszony , kilka kostek czekolady. B70, T160, W ok 60. P.s oczywiscie do tego cola light ... ty powaznie piszesz teraz ...
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
ps. wczoraj z przydziału dostałem 2L Coca Coli Heavy, wypiłem może jedną szklankę i dałem spokój.
Nic nie zwodze. Napisalem, ze jak mi sie nie chce robic jedzenia to zjadam zoltka i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Dzisiaj np - karkowka mielona , smazona na smalcu z ziemniakami, grzybami i cebula, ogorek kiszony , kilka kostek czekolady. B70, T160, W ok 60. P.s oczywiscie do tego cola light Musisz mieć zaje***ste sny. Może je opiszesz? Na priw jedynie
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Zapomnialem dodac , ze jeszcze 4 zoltka
Acha jeszcze do tego wszystkiego 4 żółtka .To wszystko w jednym posiłku.Intrygujące. Wagowo to nie jest malo, ale nie mam czasu ani checi jadac kilka razy dziennie. Jakos mi z tym dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
1 szklanka to za mało na rozciągnięcie żołądka.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Dzisiaj np - karkowka mielona , smazona na smalcu z ziemniakami, grzybami i cebula, ogorek kiszony , kilka kostek czekolady. B70, T160, W ok 60. P.s oczywiscie do tego cola light ... ty powaznie piszesz teraz ... Calkiem powaznie
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
100 dziennie, moja porcja. Ale to tylko moga gorale. Inni, z nizin tylko 50, z polnizin tylko 25 ..a............................Ci z pomorza, albo innych czesci Polski tylko pojednym. bo..................zapytaj a odpowiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|