Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Artykul w Niemieckim Bild Zeitug dotyczacy tlusczu (Przeczytany 34651 razy)
|
adampio
Gość
|
Lepiej bedzie jak nasza wiedze zostawimy dla siebie. Jajka maslo itd zostana po starej cenie bo przeciez szkodza i podnosza cholesterol. U nas kostka masla 250 gram kostzuje 1.05 Euro a do niedawna 79 Centow. Ale to chyba taniej niz w Polsce. Tak samo smietanka 30% 39 Centow 200 ml. Kiedys my jezdzilismy do PL na zakupy teraz zapraszam do nas bo wydaje mi sie wszystko tansze niz w PL. Za jajka ekologiczne u znajomego gospodarza place 2,80 Euro za 10 sztuk.
U Was zawsze wszystko bylo tansze Kostka masla w Danii kosztuje 2,30 Euro (Lurpak) a najtansze maslo, ktore okazuje sie tez byc produktem tej samej firmy ale w innym opakowaniu, jakiejs szwedzkiej firmy kosztuje 1,5 Euro. 200 ml smietany 38% 1,20 Euro itd, itd
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Gość
|
PĹacÄ za jajka 5 zĹ/10 szt, masĹo rÄcznie wyrabiane - 4 zĹ/250 gram, ĹmietanÄ, niestety muszÄ kupowaÄ w sklepie. U mnie jest droĹźej, ale mam ĹmietanÄ, a z niej teĹź masĹo i serwatkÄ!
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Gość
|
Lepiej bedzie jak nasza wiedze zostawimy dla siebie. Jajka maslo itd zostana po starej cenie bo przeciez szkodza i podnosza cholesterol. U nas kostka masla 250 gram kostzuje 1.05 Euro a do niedawna 79 Centow. Ale to chyba taniej niz w Polsce. Tak samo smietanka 30% 39 Centow 200 ml. Kiedys my jezdzilismy do PL na zakupy teraz zapraszam do nas bo wydaje mi sie wszystko tansze niz w PL. Za jajka ekologiczne u znajomego gospodarza place 2,80 Euro za 10 sztuk.
MasĹo to zaleĹźy jakie. WidzÄ Ĺźe te najlepsze to ceny zaczynajÄ
siÄ od 4.40 a koĹczÄ
za to samo masĹo na 5.50. Czyli wychodzi Ĺźe niewiele droĹźej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|