admin
Go
|
Czy zagląda tu jakiś producent telewizyjny od kulinarii? Nie zagląda? A to szkoda, bo sukces gwarantowany.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Czy zagląda tu jakiś producent telewizyjny od kulinarii? Nie zagląda? A to szkoda, bo sukces gwarantowany. Czekaj tatka latka.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Czekaj tatka latka. Nie zapeszaj "kangooooru", bo jeszcze się kto zgłosi... i przykrość ci sprawi A tak, mam czyste sumienie i skończy się na "pogadaniu".
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Czekaj tatka latka. Nie zapeszaj "kangooooru", bo jeszcze się kto zgłosi... i przykrość ci sprawi A tak, mam czyste sumienie i skończy się na "pogadaniu". Jak sie ktos zglosi, to sie bardzo bede cieszyc, jak ze wszystkich danych z badania mojej krwi. Everyhing normal. A ty sie boisz, ze ktos sie moze zglosic?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Bądź spokojny - w razie czego - mam już warunki kontraktu przemyślane.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adminie" szukam w wyszukiwarce i nie mogę znaleźć nic na temat obecnej diety W. Lutza. Czy mi się tylko "przesłyszało", czy to prawda, że od wielu lat, dr Lutz jest na Żywieniu Optymalnym?
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Czy mi się tylko "przesłyszało", czy to prawda, że od wielu lat, dr Lutz jest na Żywieniu Optymalnym?
Czytaj tutaj: Na Żywieniu Optymalnym od 2000r.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki "michał", jednak mi się nie "przesłyszało". Ta wiadomość jest dla mnie ( i nie tylko dla mnie), bardzo istotna.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802 - pewien intelektualista od "opty"-diety się pytał - "dlaczego Kwaśniewski pisze o sobie w trzeciej osobie?" - bo tyle bidulek zrozumiał z tego tekstu. Nie chce mi się szukać linka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super artykuł.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Witam, nie wiedziałem gdzie to umieścić i czy jest sens zakładania nowego tematu, dlatego tu wrzucę bo tematycznie będzie o kuchni TV Jutro o godzinie 16:35 na kuchni tv będzie program pod tytułem "czy drakońska dieta mnie nie zabije?" i między innymi będzie o diecie Dukana. Wiem, że to nie ten temat ale może przyda się ludziom co w Naszej diecie przesadzają w zjadaniu dużych ilości białka? Jakbym trafił "kulą w płot"? z tym tematem to z góry przepraszam... Jeszcze nie wszystko czaje na forum optymalnym I mam nadzieję, że mi wybaczycie PS. Temat ten (kuchni tv i diety optymalnej) jest bardzo dobry, szkoda, że nie wyszło Z tym w kuchni TV bo by się przydało ale jest taki Adrian (australijczyk) na kuchni TV i on daje ostro po tłuszczu i mięsku. Oczywiście nie stosuje Naszej diety ale lubię go oglądać bo łamie wszystkie dotychczasowe zasdy żywieniowe
|
|
|
|
|
|
|
|