Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Mój syn chce przytyć (Przeczytany 16971 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zoniu Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale ja jestem optymistą. A co sądzisz o młodzieńcze, który ma 184cm wzrostu 66kg wagi i tętniaka aorty tak blisko serca, że operacja bardziej zagraża życiu niż sam tętniak(opinia lekarzy)? Zgroza!
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Zoniu Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale ja jestem optymistą. A co sądzisz o młodzieńcze, który ma 184cm wzrostu 66kg wagi i tętniaka aorty tak blisko serca, że operacja bardziej zagraża życiu niż sam tętniak(opinia lekarzy)? Co ostatecznie postanowiono w tej sprawie zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Być pod kontrolą lekarską.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No to współczuję
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Prace nad "karmieniem dziecka" trwają. O efektach nie rozmawiamy, bo jego waga trzyma się normy ......... na razie Ja jednak pewne sygnały odbieram. Jakiś czas temu (dwa księżyce ), gdy wytapiałem smalec, "młody" zapytał- co gotujesz? Bo grzybami suszonymi pachnie. Wcześniej, przy takiej czynności, ogólnie padało pytanie- czy dla piesków gotujesz? Ja tam się zapachami specjalnie nie interesuję, ale żeby wytapianie boczku zaraz pachniało.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bardzo lubię ten zapach...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A pewnie, że pachnie....i to jeszcze jak... mniaaaamm
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pytałam się niedawno w sklepie mięsnym o gęsi smalec i powiedziano mi, że mają na niego sporo zamówień, ale niestety do jesieni na pewno nie ma szans na jego otrzymanie - zapas mrożonego się wyczerpał w hurtowniach...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|