forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-05-28, 22:19:04

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.
662429 wiadomości w 4060 wątkach; wysłane przez 30 użytkowników
Najnowszy użytkownik: Maciej PW
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Sznycel z podgardla
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Sznycel z podgardla  (Przeczytany 2807 razy)
Teresa Stachurska
Gość


Email
Sznycel z podgardla
« : 2011-06-08, 23:30:02 »

Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 70855


Odp: Sznycel z podgardla
« Odpowiedz #1 : 2011-06-09, 07:31:47 »

Mi z pewnością taki sznycel by smakował, ale moje dzieci pewnie by nosem kręciły i nie chciały go jeść. Im takie tłuste kawałki mięsa muszę mielić i wtedy jest OK. Very Happy
Zapisane

Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.03 sekund z 21 zapytaniami.