Autor
|
Wtek: Reakcje innych ludzi na Optymalnych (Przeczytany 68206 razy)
|
wloczykij
Go
|
Otóż to. Ja na ten przykład jestem ksenofobem, a nad to najbardziej obawiam się ksenokracji, bo:
Gaspar Józef Hipolit Cegielski (1813–1868) – polski filolog, przemysłowiec, działacz społeczny, dziennikarz i polityk.
"Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród."
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
W prawdziwej przyjaźni nie ma sekretów... Nie ma przyjaźni, jest tylko wspólnota interesów lub obojętność.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No coś Ty.. W przyjaźń nie wierzysz? A w miłość?
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Nie ma przyjaźni, jest tylko wspólnota interesów lub obojętność.
...I tak we wspólnocie interesów wyróżnić można następujące podpunkty: a) przyjaźń b)... ...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Otóż to. Ja na ten przykład jestem ksenofobem, a nad to najbardziej obawiam się ksenokracji, bo:
Gaspar Józef Hipolit Cegielski (1813–1868) – polski filolog, przemysłowiec, działacz społeczny, dziennikarz i polityk.
"Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród."
No coz, trudno wymislic cos innego w czasie kiedy wybucha wojna polsko-ruska, kiedy Chopin opuszcza kraj na zawsze, kiedy ruskie i austria podpisuja tajny uklad o zajeciu Krakowa, kiedy wybucha powstanie listopadowe itd.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakze dzisiaj aktualne i prawdziwe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|